Wederom prachtig bedrag opgehaald tijdens Ondernemersgala Den Haag!

Onderstaande foto werd ‘live’ gemaakt bij de bekendmaking van het bedrag dat afgelopen zaterdag tijdens het Ondernemersgala Den Haag werd opgehaald. Stichting Leergeld met Hilde Glessner en Stichting Ambulance met Kees Veldboer jr. reageerden verheugd op het prachtige totaalbedrag van maar liefst 114.850,- euro…..en terecht. Een mooi bedrag voor de twee goede doelen.

De deelname aan de avond van partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) in het Atrium van de Gemeente Den Haag ging ook deze editie niet onopgemerkt voorbij. Burgemeester Jan van Zanen benoemde in zijn voorwoord o.a. dank aan BNH voor de waardevolle opkomst en bijdrage en ook tijdens de veiling lieten de BNH leden zich niet ongeroerd. Onder meer BNH-partners Hassan Tagi van ShowBird en Bart-Jan Smittenaar van I am Luigi ‘kaapten’ mooie veilingprijzen weg voor het goede doel.

 

Foto: Wát een uitbundigheid wederom tijdens het Ondernemersgala Den Haag 2024 met een mooi eindresultaat!

De avond werd geleid door presentatrices Nicolette Krul (oud-presentator van Haags Bakkie op Den Haag FM) en Sandra Schuurhof (bekend van Shownieuws, Hart van Nederland, RTL Boulevard en RTL Nieuws). Voor Krul was het de tiende en tevens laatste keer dat ze het Ondernemersgala Den Haag hostte. De gasten genoten van het eten dat door een aantal Haagse restaurants was voorbereid. Studenten van ROC Mondriaan serveerden onder leiding van Frank Plaatman de gerechten op gastvrije wijze uit.

De Captain Midnight band – deze keer o.a. aangevuld met de krachtige zangklanken van de bekende zangeres Shirma Rouse – was als vanouds op dreef om de voeten op de dansvloer te laten bewegen. En dat lieten de gasten zich geen twee keer zeggen. De afterparty gaf daarin tot slot een waardig afsluiting van een geslaagde avond.

Met een speciale dankwoord aan uitvoerend productent DB Evenementen van Peter Boelhouwer kan er weer teruggekeken worden op een succesvolle 17e editie van het Ondernemersgala Den Haag.

De foto’s van fotograaf Richard Mulder zijn te vinden op deze facebookpagina!

 

 

 

Terug naar home