‘Sportief’ en verbindend bedrijfsbezoek bij De Tuinderij in De Lier geslaagd!

Op de dag 29 februari in het schrikkeljaar 2024 stond gisterenavond een leuk en ‘sportief’ bedrijfsbezoek gepland aan De Tuinderij met BNH-lid Rick van Mil. Ondanks de flinke file op de A4, waren ruim tachtig leden naar De Lier gekomen om met elkaar op deze unieke evenementenlocatie met elkaar te kunnen genieten van een aantal activiteiten met een hapje en drankje. En dat beviel uitstekend, gezien de vele positieve reacties.

Na een welkomstdrankje én nadat de meeste aanwezigen waren opgedroogd uit de A4-file, was het gastheer Rick van Mil die met een korte presentatie de leden meenam in zijn ondernemerschapswereleld en het pad er naartoe. Interessante anekdotes en ervaringen van en door Rick, die lieten zien hoe het familiebedrijf zich steeds verder ontwikkelt.  ‘Niet alleen florissante tijden hoor’, aldus een nuchtere Van Mil. ‘Ook wij hebben natuurlijk veel last ondervonden van de afgelopen coronacrisis, wat ons flink geraakt heeft. Maar het tij is gekeerd’.

Foto: een enthousiaste Rick van Mil neemt de aanwezigen mee in het verhaal van De Tuinderij

Een avond om niet te vergeten. De activiteiten die in verschillende groepen werden uitgevoerd, vielen gretig in trek. Hoewel er hier en daar twijfels waren bij de jury omtrent het volledig correct toepassen van gestelde regels, was het uiteindelijk toch Marielle van der Keur van de Tender Services Group die het evenement met de felbegeerde wc-borstel mocht verlaten. Een zichtbaar, blije en ‘geëmotioneerde’ Van der Keur nam de prijs met alle egards in ontvangst, waarna ze er nog een pitch én bedankwoord ‘uitwierp’.

Foto: De diverse foto’s zijn het bewijs. Gert-Jan Olsthoorn en Dennis Mulder door de bocht…..!

En dat gebeurde allemaal ná de activiteiten tijdens een heerlijke stamppottenbuffet met allerlei lekkernijen. En de inmiddels befaamde ijscokar mocht daarbij niet ontbreken. Daarbij werd er in het specifieke, prachtige locatie nog uitvoerig getafeld, genetwerkt en uiteindelijk verbonden, waarna de avond inmiddels als ‘zéér geslaagd’ de boeken in is geschreven. Met een groot dankwoord aan gastheer Rick van Mil en zijn team.

Meer weten over De Tuinderij? Absoluut een aanrader, kijk vooral even op www.detuinderij.nl

KLIK HIER voor alle foto’s van het geslaagde BNH bedrijfsbezoek…..

Terug naar home