Business Kringen van Business Netwerk Haaglanden wederom op stoom….

De drie Business Kringen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) hebben inmiddels al voor de nodige, intensievere verbindingen gezorgd. ‘Door juist op deze manier periodiek bij elkaar te komen, zie je dat mensen elkaar meer en gerichter opzoeken en eigenlijk uiteindelijk ook zaken met elkaar doen’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

‘De formule werkt’, vervolgt Steven Corijn van BNH. ‘Uiteindelijk ‘moet’ je toch lunchen. De verschillende locaties en thema’s zorgen er daarbij voor dat ervaringen en meningen gedeeld worden, waarbij de deelnemers ook de gelegenheid hebben om hun locatie en bedrijf onder de aandacht te brengen’. Op naar april in deze, aangezien de kringen van maart zojuist met enthousiasme wederom zijn gerealiseerd. ‘We hebben weer interessante lunches achter de rug met de diverse Business Kringen’, aldus Van Spronsen.

Freddy van den Berg van Eye-C Multimedia zorgde in de skybox van ADO Den Haag voor de nodige kennisdeling en verbinding in de lunchkring Diamant. Zijn kennis en enthousiasme over zijn vakgebied, liet de deelnemers beseffen hoeveel mogelijkheden er zijn met multimedia om vooral nieuwe kansen te ontginnen.

Foto: de business lunchkring Diamant van afgelopen week met Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia (foto met dank aan Carola Jansen)

Jeroen van Lunen van DGA Financieel Adviseurs was deze keer gastheer voor de lunchkring Zilver in zijn pand aan de Kranenburgweg te Scheveningen, waar hij de mannen van Gastro Unique (Mike Vonk en Pascal van Lingen) de lunch liet verzorgen. Met Arnout Runderkamp en Gerald Sandel aan zijn zijde, onderhielden ze tijdens de lunch de deelnemers op ongedwongen wijze de werkwijze en de uitdagingen van DGA Adviseurs op o.a. verzekeringsgebied.

Foto: Arnout Runderkamp en Jeroen van Lunen beantwoorden de vragen van kringlid Cock van der Hulst tijdens de kringbijeenkomst Zilver

Tot slot was afgelopen dinsdag Victor van der Valk van Discare gastheer van de business kring Goud. Op de speciale locatie Golf Ockenburgh nam tijdens een uitstekend verzorgde lunch Van der Valk de aanwezigen mee in het thema ‘sociale veiligheid’. Dit bracht de nodige discussies met zich mee, waarbij al snel bleek dat het een belangrijk onderwerp was voor de aanwezige deelnemers. Met een rondje golf – dan wel een golfclinic voor de liefhebbers – werd de lunchmiddag afgesloten.

Foto: een vuur van vragen tijdens de business kring Goud die gastheer Victor van der Valk van Discare op hem afgevuurd kreeg inzake het onderwerp ‘Sociale veiligheid’

Op dinsdag 9 april is de volgende business kring lunchbijeenkomst (gezamenlijke bijeenkomst) op de locatie Estate Padel Club, waarbij van 12.00-14.00 uur een speciale lunchsessie is met gastspreker Wilfred Genee. De bekende presentator neemt de aanwezigen mee in het thema ‘Ondernemerschap=topsport’.

Meer weten over de business kringen? Mail dan naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Terug naar home