BNH-padelevent: met dank aan onze sponsoren. Vandaag….Intenza!!

Het komende padelevent van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op 8,9 en 11 april maakt veel los binnen de verbindingen bij het zakelijke netwerk. Want hoe leuk en verbindend het ook bedoeld is, blijkt toch dat iedere deelnemer aan het event gebrand is om een puike prestatie te leveren. ‘Dat is leuk en per deelnemer verschillend, maar uiteindelijk staan onze gezamenlijke verbinding en samenzijn centraal’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Een padelevent dat inmiddels met vier sponsoren – Suzuki Kees Balvert Den Haag, Intenza Consulting Group bv, ANL IT en Estate Padel Club – een blijvertje in de events van BNH lijkt te worden. In het kort plaatsen we de komende weken stapsgewijs de sponsoren van deze editie onder de aandacht. Vandaag een korte uitlichting van sponsor Intenza met ondernemer en BNH premium lid Sander Pronk.

‘Gedrag is dé succesfactor om mensen in beweging te krijgen’, aldus Sander Pronk die bedrijven en organisaties helpt bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag. ‘Vorig jaar is het sponsoren van het padelevent ons goed bevallen, dus het is voor ons een logisch gevolg dat we dit jaar weer met alle plezier actief aanhaken. Want sport & netwerk verbindt’.

Foto: ook dit jaar is Sander Pronk van Intenza sponsor van het BNH Padel Event op 8,9 en 11 april

Intenza is gespecialiseerd in het creëren van beweging naar nieuw gedrag. Jarenlange ervaring bij top bedrijven (groot en klein) levert het bewijs dat focus en regie op gedrag zorgen voor beweging, meer energie en een beter resultaat. Zowel bij individuen, teams en dus de hele organisatie. ‘We geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities realiseren. Daarbij helpen we ze door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van ontwikkelprogramma’s waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan’, verduidelijkt Pronk.

Sander Pronk is zelf een ervaren ondernemer die graag organisaties en professionals uitdaagt om meer rendement te behalen. ‘Ik ben vooral actief in de branches zakelijke dienstverlening, gemeenten, woningcorporaties, onderwijs en bouw. Sinds 2005 heb ik commerciële, management en directie ervaring opgedaan bij uitzend- en detachering organisaties en aanverwante onderwijs- en overheid organisaties. En sinds 2012 ben ik actief ondernemer, trainer en realisatiecoach, waarin ik organisaties in beweging zet om doelen en ambities te realiseren’, eindigt Pronk.

Meer weten over Intenza? Neem dan direct contact op met Sander Pronk! Of ga naar www.intenza.nl

#netwerk #verbinden #sport #haaglanden #business

 

Terug naar home