BNH-padelevent: met dank aan onze sponsoren. Vandaag….ANL IT!!

Het komende padelevent van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op 8,9 en 11 april maakt veel los binnen de verbindingen bij het zakelijke netwerk. Want hoe leuk en verbindend het ook bedoeld is, blijkt toch dat iedere deelnemer aan het event gebrand is om een puike prestatie te leveren. ‘Dat is leuk en per deelnemer verschillend, maar uiteindelijk staan onze gezamenlijke verbinding en samenzijn centraal’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Een padelevent dat inmiddels met vier sponsoren – Suzuki Kees Balvert Den Haag, Intenza Consulting Group BV, ANL IT en Estate Padel Club – een blijvertje in de events van BNH lijkt te worden. In het kort plaatsen we de komende weken stapsgewijs de sponsoren van deze editie onder de aandacht. Vandaag een korte uitlichting van sponsor ANL IT, waar ondernemer en BNH kringlid Necdet Arslan de scepter zwaait.

ANL IT is inmiddels geen onbekende partij in het Haagse. Necdet Arslan – BNH netwerker van het jaar 2023 – licht toe: ‘We make IT work is eigenlijk onze slogan. ANL IT heeft ruim 20 jaar ervaring in het implementeren en onderhouden van de complete IT van diverse organisaties. Het is ons streven om hét aanspreekpunt voor de klant te zijn wat betreft de totale IT. Of het nu gaat over oplossingen voor servers, infrastructuur, systeembeheer, VoIP, werkplekbeheer, netwerkbeheer, tablets, smartphones of wifi. Samen met onze partners realiseren we dit graag voor onze klanten’.

Foto: Partners Bas Foss (l) en Necdet Arslan van ANL IT, ook dit jaar weer (mede) sponsor van het BNH Padelevent op 8,9, en 11 april

Met veel enthousiasme ondersteunt de sympathieke Necdet Arslan – die naast padel ook een voetballiefhebber is – wederom het BNH- Padel Event. ‘Dat is ons vorig jaar prima bevallen om ook sportieve activiteiten in het netwerken te integreren. Wij waren bij ANL IT wederom direct enthousiast, waardoor wij dan ook graag onze naam hieraan verbinden. En door de verbinding te realiseren, komen we in contact met gelijkgestemden en dat vinden we altijd leerzaam en prettig’, verduidelijkt Arslan die samen met zijn compagnon Bas Foss uiteraard ook zal deelnemen aan het Padel Event van BNH.

Meer weten over ANL IT? Neem dan direct contact op met Necdet Arslan!

ANL IT | Platinaweg 19 | 2544 EZ  Den Haag | www.anl.nl

#netwerk #verbinden #sport #haaglanden #business

Terug naar home