BNH-lid John Prins introduceert ‘Veluwepark de Bosgraaf’

Uitnodiging voor Second Home Beurs op 22,23 en 24 maart in Jaarbeurs Utrecht!

Met Business Netwerk Haaglanden (BNH) zijn de afgelopen jaren bij Luden Den Haag – met de gastvrijheid van het team van ondernemer John Prins – diverse, leuke en verbindende bijeenkomsten georganiseerd. Dat ondernemer John Prins niet stil kan zitten en altijd op zoek is naar nieuwe (investerings)mogelijkheden, heeft per heden geleid tot de introductie van zijn nieuwe vakantiepark ‘Veluwepark de Bosgraaf’ dat hij samen met zijn partners Bas Koegler, Mels Jongeneel en Dorino Hendriks lanceert.

‘Inderdaad een nieuw hoofdstuk in het ondernemersavontuur’, vertelt een enthousiaste John Prins. ‘Maar ook spannend zo aan de vooravond van dit nieuwe hoofdstuk. Ons project ‘Veluwepark de Bosgraaf’ bevindt zich op een locatie die niet alleen adembenemend mooi is, maar ook bol staat van potentieel. We hebben met elkaar een visie ontwikkeld, die de toekomst van onze onderneming zal vormgeven en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert aan de gemeenschap’.

Ontwerp met het oog op duurzaamheid, innovatie en de creatie van langdurige waarde. Prins licht toe: ‘Dat is de basis van ons plan, waarbij we vastbesloten zijn om een plek te creëren waar mensen niet alleen kunnen investeren, maar ook écht kunnen genieten. Het is ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een kans met groeipotentieel, of simpelweg van recreatie houden en deel uit willen maken van iets dat écht speciaal is. Daar komen wij natuurlijk graag mee in contact’.

Kijk HIER naar de impressie van ‘Veluwepark de Bosgraaf’

John Prins tot slot: ‘Op 22, 23 en 24 maart introduceren we op Second Home Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht ons nieuwe vakantiepark met het hele team. We nodigen iedereen uit om kennis te laten maken met onze organisatie en onze vakantiewoningen. Om onze lancering te vieren kunt u HIER uw gratis tickets registreren. Iedereen is van harte welkom’.

  • BEURSACTIE: €15.000,- tot €20.000,- korting op diverse modellen
  • Breng een bezoek aan de Second Home Beurs (registreer HIER uw gratis kaarten)
  • Op 22, 23 en 24 maart
  • Stand 664

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan direct contact op met John Prins of mail naar verkoop@bosgraaf.nl

#veluwe #recreatie #investeren #nieuw

 

 

 

Terug naar home