‘Woub’ terug bij Business Netwerk Haaglanden

Soms is pas op de plaats goed. Snelle groei bewoog de partners Stefan van Jole en Lorenzo Zuppelli van Woub om destijds hun lidmaatschap bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) even on hold te zetten. ‘Wegens de focus op snelle landelijke groei, groeiden we in twee jaar tijd van vier naar twintig fte’s. Vandaar dat we even pas op de plaats moesten maken’, aldus Stefan van Jole in een korte toelichting. ‘Maar de kracht van BNH is ons helder, waardoor we graag weer aansluiten bij het netwerk en graag de bijeenkomsten weer bezoeken’, aldus de partners in koor. Welkom terug Woub!

En wie Woub zegt, moet wellicht toch even nadenken waar het bedrijf specifiek voor staat. Lorenzo Zuppelli licht dit in het kort toe: ‘Met ruim 1.100 klanten verspreid in Nederland en België, zijn we een Haagse software bedrijf, dat inmiddels de start-up fase voorbij gegroeid is. Woub is als projectcommunicatie app een verlengstuk op bestaande financiële systemen zoals een Exact, Twinfield, Snelstart of AFAS. Met ruim 20+ verschillende koppelingen bedient Woub elke branche die projectmatig werkt met een buitendienst. Hierbij moet je denken aan o.a. aannemers, timmerbedrijven, installateurs, hoveniers, schildersbedrijven, schoonmaak en interieurbouwers.

Foto: Lorenzo Zuppelli (l) en Stefan van Jole van Woub

De ondernemers zijn uiteraard niet vergeten waar zij vandaan komen en zijn van mening dat er in de Haagse Regio nog veel winst te behalen valt. Trouw BNH-lid Angelo Zuppelli, eigenaar van Karel Kamp BV is blij met de terugkeer. ‘Karel Kamp is de eerste klant van Woub en kan zich niet meer voorstellen hoe de projectcommunicatie vroeger via mail en WhatsApp verliep. Er is nu veel meer structuur in de onderlinge communicatie waardoor de faalkosten zijn gedaald en de medewerkers meer rust in hun werk ervaren. Daarnaast voldoen ze met Woub direct aan de verplichte Wet Kwaliteitsborging welke per 1-1-2024 in werking is getreden’.

Meer weten over Woub? Ga dan naar www.woub.nl of neem direct contact op met Stefan van Jole of Lorenzo Zuppeli.

Terug naar home