Gastro Unique nieuw premium lid BNH

De komende weken is het weer tijd voor de opstart van de Business Kringen (8,9 en 13 februari) van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Te gast bij BNH-partner Van Heugten Tours/MobiWerk vallen alle deelnemers van de kringen met de neus in de boter. Nieuw premium lid Gastro Unique – met Mike Vonk en Pascal van Lingen – verzorgen op culinaire wijze de lunches, waarbij direct de smaakpupillen op de proef worden gesteld. ‘Een mooie manier voor Mike en Pascal om kennis te maken met het netwerk’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Dat wordt een warm welkom voor beide heren. Mike Vonk – die afgelopen week als nieuw premium lid bij de BNH nieuwe ledenbijeenkomst bij ROC Mondriaan reeds aanwezig was – licht hun activiteiten toe: ‘Gastro Unique is een jong en veelzijdig cateringbedrijf. We gaan voor de unieke ervaring. Dat kan divers zijn. Van een intieme lunch of diner bij mensen thuis om iets een extra speciale beleving te geven tot borrels, lunches, kookworkshops, walking diners, chefkoks aan huis, BBQ etc. Noem maar op. Ook bij foodfestivals zijn we vaak actief met onze speciale foodtruck. Het draait bij ons allemaal om de gast en de kwaliteit en totaalbeleving van het betreffende event. Daar zijn we goed in’.

Foto: Mike Vonk (l) en Pascal van Lingen, nieuw premium lid van BNH

Daarbij vinden Vonk en Van Lingen het belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren. ‘Alles is mogelijk, zolang wij maar hoge kwaliteit kunnen leveren’, aldus Vonk. ‘We gaan voor passende gastvrijheid in combinatie met meesterschap in de catering’, benadrukt Van Lingen.

Het netwerk van BNH is de beide heren niet onbekend. ‘We horen en zien BNH bij onze relaties regelmatig terugkomen. En dat tekent het netwerk. Een informeel netwerk met beslissingsbevoegden zorgt ervoor dat je met elkaar win-win situaties kunt creëren. En dat zijn we dan ook van plan om te doen’, eindigt Vonk enthousiast.

Meer weten over Gastro Unique? Ga naar www.gastro-unique.nl of mail naar info@gastro-unique.nl Of bel met Mike Vonk (06-14399558) of Pascal van Lingen (06-23993094).

#netwerk #nieuwpremiumlid #businessnetwerkhaaglanden #verbinden

Bekijk hier de sfeerimpressie

Terug naar home