Culinair feestje door Gastro Unique tijdens BNH business kringen

Het bleken kunstjes van de hoogste plank te zijn door Gastro Unique, die als premium lid de leden van de drie business kringen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) verzorgde tijdens de herstart 2024 via een uitmuntende lunch dat in drie dagen gehouden werd bij BNH-partner en gastlocatie Van Heugten Tours in Nootdorp. Het verhaal erbij omtrent de toekomst en verwachtingspatroon van het familiebedrijf complementeerde de lunchedities, waarbij uiteraard de discussie over groei en ontwikkeling de boventoon voerde.

Gastro Unique van Mike Vonk en Pascal van Lingen legden de lat van het verwachtingspatroon van het nieuwe due in de catering direct hoog. Mike Vonk was er duidelijk over: ‘Bij ons is alles mogelijk op het gebied van catering en verzorging van evenementen. Daarbij hebben we een onderscheidende aanpak. We bedienen iedereen thuis of op de zaak en daarbij is alles mogelijk’. Compagnon Pascal van Lingen vult aan: ‘Met daarbij de hoogste kwaliteitsstandaard, want ook daar staan we voor’.

Foto: ‘netwerken’ onder culinair genot tijdens de BNH business kring, hier met Marjet Groenleer, Leonard van Spronsen, Luuk Balemans en Cock van der Hulst

Terwijl de magen goed en culinair gevuld werden, was het Wesley van Heugten en Tim van Heugten die de deelnemers van de kring meenamen in het verhaal van de start van het familiebedrijf tot en met de hedendaagse dienstverlening van het bedrijf. ‘Startend in software met de HTM daarbij vragend om meer diensten is pa Marcel van Heugten destijds het ondernemersavontuur ingesprongen en dat heeft geleid tot waar we de dag van vandaag staan’, aldus Tim van Heugten met een trotse blik. Inmiddels is Van Heugten Tours en MobiWerk uitgegroeid tot voorname spelers in de regio. ‘Ook de groei van MobiWerk Beveiliging krijgt steeds meer vorm met o.a. een nieuwe beveiligingsopdracht van Amare in Den Haag’, aldus Wesley van Heugten die als commercieel directeur van de organisatie het bedrijf met zijn pa, broer en medewerkers actief in ontwikkeling brengt.

Foto: de passie van Mike Vonk (l) en Pascal van Lingen van Gastro Unique volop in beeld

Kortom, een mooie herstart 2024 van de business kringen van BNH. Meer weten over de kringen en/of over de mogelijkheden van BNH? Ga naar www.businessnetwerkhaaglanden.nl of neem contact op met Leonard van Spronsen of Steven Corijn van BNH. En meer informatie over Gastro Unique is te vinden via www.gastro-unique.nl

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S VAN DE HERSTART 2024 VAN DE BNH BUSINESS KRINGEN

 

Terug naar home