BNH-padelevent: met dank aan onze sponsoren. Vandaag Suzuki Kees Balvert!!

Het komende padelevent van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op 8,9 en 11 april maakt veel los binnen de verbindingen bij het zakelijke netwerk. Want hoe leuk en verbindend het ook bedoeld is, blijkt toch dat iedere deelnemer aan het event gebrand is om een puike prestatie te leveren. ‘Dat is leuk en per deelnemer verschillend. Maar gezamenlijke verbinding en samenzijn staan centraal’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Een padelevent dat inmiddels met vier sponsoren – Suzuki Kees Balvert, Intenza, ANL IT en Estate Padel Club – een blijvertje in de events van BNH lijkt te worden. In het kort plaatsen we de komende weken stapsgewijs de sponsoren van deze editie onder de aandacht. Vandaag een korte uitlichting van sponsor Suzuki Kees Balvert, waar ondernemer en BNH premium lid Jordi Goulooze de scepter zwaait.

Jordi Goulooze in het kort over zijn bedrijf: ‘Al méér dan 25 jaar zijn we het vertrouwde adres voor alle merken automobielen en natuurlijk Suzuki in de regio. In onze showroom zijn alle Suzuki’s te bewonderen, zowel nieuwe als gebruikte. Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want in verschillende betrouwbaarheidsonderzoeken staan we steevast bovenaan. En daar zijn we trots op. Maar ook voor een goede occasion bent u bij ons aan het goede adres. Gemiddeld hebben wij vijftig occasions per vestiging’.

Foto: Jordi Goulooze, met Suzuki Kees Balvert mede-sponsor van het BNH-padelevent op 8,9 en 11 april

Goulooze raakt niet uitgesproken over de kracht van Suzuki. ‘Suzuki is een krachtig merk, met comfortabel interieur, moderne technologieën en efficiënte prestaties. Kortom, een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar stijl en functionaliteit met een aantrekkelijke prijsstelling’, aldus de Haagse ondernemer met vestigingen in Den Haag en Monster. ‘Maar inmiddels zijn we ook al jaren hét adres voor nieuwe en gebruikte auto’s met mogelijkheden voor zowel private als zakelijke lease. ‘Ook zorgen we voor reparatie en schadeherstel voor alle merken auto’s’.

Als sponsor van het BNH-netwerk vindt Jordi Goulooze het leuk en belangrijk om op deze wijze het netwerk te helpen en zijn betrokkenheid te tonen. ‘Sport verbindt. Het bevalt mij daarbij prima in het netwerk van BNH en als er dan dergelijk event georganiseerd wordt, ben ik uiteraard van de partij. Dit laat onze betrokkenheid zien en uiteraard is het goed voor de naamsbekendheid van ons bedrijf’, aldus Goulooze die uiteraard ook zélf in actie komt tijdens het BNH-padelevent.

Meer weten over Suzuki Kees Balvert? Neem dan direct contact op met Jordi Goulooze!

Suzuki Kees Balvert BV

Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag
+31 (0)70 309 8950

E-mail: info@suzukikeesbalvert.nl | www.suzukikeesbalvert.nl

 

Terug naar home