Samenwerking tussen MobiWerk & Discare beklonken!

Af en toe is het leuk om in te zoomen op een klik en samenwerking voortkomend uit de verbindingen die bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) tot stand zijn gekomen. ‘Het verbinden van mensen en het faciliteren van bijeenkomsten is onze kerntaak. En dat proberen we elke keer weer te realiseren. Het is dan ook leuk dat hier samenwerking uit voort komt’, aldus Leonard van Spronsen van BNH tijdens de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst afgelopen week bij Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp.

‘Samenwerking is niet altijd vanzelfsprekend. Wel proberen wij altijd vanuit ons naaste netwerk om te kijken of je elkaar kunt helpen op een vakgebied waar we invulling en oplossingen voor nodig hebben’, vertelt Wesley van Heugen die met MobiWerk (Beveiliging) en Van Heugten Tours al enige jaren partner zijn van BNH. Van Heugten vervolgt: ‘Je moet in samenwerking wel waarde aan elkaar kunnen leveren en in dit kader is de nieuwe samenwerking tussen Discare Arbo & HRM en MobiWerk hiervan een mooi voorbeeld. Beiden leggen we de focus op mensenwerk en daar kunnen we de ondersteuning van Discare in het opstellen en uitvoeren van onze processen goed in gebruiken. Op het gebied van Arbo- en HRM kan Victor van der Valk en zijn team ons voorzien van toegevoegde waarde’.

Foto: Victor van der Valk (l) en Wesley van Heugten tijdens het beklinken van de nieuwe samenwerking

Discare van Victor van der Valk – al enige tijd kringlid van BNH – is eveneens verheugd met de samenwerking. ‘De kennismaking vond via het netwerk van BNH plaats en dat je dan op een constructieve manier met elkaar mag gaan samenwerken met het gerenommeerde familiebedrijf Van Heugten, vind ik prachtig. Daarvoor is onze deelname aan BNH écht een toevoeging. Maar uiteraard zal ónze dienstverlening zich ook in waarde moeten bewijzen in deze samenwerking’, licht Van der Valk nader toe.

Onlangs mocht Wesley van Heugten een nieuwe, leuke samenwerking toevoegen door een gegunde aanbesteding voor de tak MobiWerk Beveiliging bij BNH-lid Àmare. Bij Àmare – het cultuurpaleis van Den Haag – gaat het bedrijf de beveiliging voor haar rekening nemen. ‘We krijgen met onze beveiligingstak steeds méér voet aan de grond in de regio Haaglanden, waardoor we inmiddels een krachtige partij geworden zijn. We zien door deelname aan het BNH netwerk dat onze naamsbekendheid toeneemt, waardoor het leggen van verbindingen ook weer gemakkelijker verloopt’, besluit Wesley van Heugten enthousiast.

#netwerk #samenwerking #verbinding #haaglanden #businessnetwerkhaaglanden #partners #leden

   

Terug naar home