Röttgering makelaars treedt toe als nieuw premium lid!

Na al enige tijd op de wachtlijst plaats te hebben genomen, was het voor Esther Offringa van Röttgering NVM Makelaars – na het afhaken van trouw BNH-lid Jan Kokje – eindelijk zover om toe te treden tot het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Ik ben blij om onderdeel uit te mogen maken van het krachtige en uitgebreide netwerk van BNH, om zodoende kennis en netwerk te kunnen delen’, aldus Offringa die dan ook als premium lid van BNH is toegetreden. Welkom Esther!

Röttgering Makelaars is natuurlijk géén onbekende in de Haagse onroerend goed wereld. ‘We zijn al méér dan 50 jaar actief in en om Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. We kennen de wijken, de gemeenten en de actuele huizenmarkt, waardoor we goed op de hoogte zijn van de lokale markt’, verklaart Offringa enthousiast.

Foto: Esther Offringa (l) en Jerry Stassart, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

Eigenaar Jerry Stassart is ook geen onbekende in Haaglanden. Stassart hierover: ‘In 2004 maakte ik de overstap naar Röttgering Makelaars, in de functie van assistent makelaar. Sinds 2011 ben ik partner van het kantoor en in 2017 heb ik het kantoor overgenomen. Onze klanten bepalen hoe we ingeschakeld worden. Dat kan een deelopdracht zijn, maar dat kan ook voor het hele aankoop- of verkoopproces. We werken met enthousiasme en plezier en zijn creatief in het bedenken van oplossingen. En we geven eerlijk en objectief advies. Ook over de vraag of gewenste koop- of verkoopplannen realistisch en haalbaar zijn’.

Meer weten over Röttgering Makelaars? Ga naar www.rottgering.nl of neem direct contact op met Esther Offringa of Jerry Stassart of ontmoet ze op één van de komende events van Business Netwerk Haaglanden.

Röttgering Makelaars | Breitnerlaan 285 | 2596 HA  Den Haag | Tel: 070-3245566 | E-mail: info@rottgering.nl

 

 

Terug naar home