Rabobank Regio Den Haag nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden

Met veel inspiratie en enthousiasme ondertekende directeur Harry Wientjens van de Rabobank Den Haag – met aan zijn zijde Richard van Maurik en Maurice Mooiman – het nieuwe partnercontract met Business Netwerk Haaglanden (BNH). Met de ondertekening vanuit BNH door Leonard van Spronsen en Steven Corijn werd de upgrade van de bestaande samenwerking bekrachtigd.

‘We waren al enige tijd gebonden als kringlid bij BNH, maar voor ons werd het tijd om de samenwerking te verstevigen. Dit heeft zich geuit in het huidige partnercontract, waarbij de Rabobank zich als daadkrachtige partner binnen het netwerk nog meer wenst te profileren’, aldus Harry Wientjens, directeur Rabobank Regio Den Haag.

Foto (vlnr): Maurice Mooiman, Richard van Maurik, gastheer Ted van der Valk, Steven Corijn (BNH), Leonard van Spronsen (BNH) en Harry Wientjens tijdens de bekrachtiging van het partnership van de Rabobank Den Haag bij BNH

Het partnercontract werd vorige week bezegeld tijdens de exclusieve ‘Happy New Year Wishes’ van BNH bij partner Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp van Ted van der Valk, waar de Rabobank gelijk met de neus in de boter viel. Wientjens hierover: ‘We zijn graag nauw betrokken bij krachtige netwerkclubs zoals BNH. We stimuleren graag ondernemers die kansen creëren en ermee aan de slag gaan. Het gaat er daarbij om te helpen vinden van oplossingen voor uitdagingen van vandaag en morgen. Alleen kun je dat niet altijd bereiken. En dat willen we graag bekrachtigen door de samenwerking met BNH op deze manier nog steviger in te zetten. Samen met Maurice en Richard zullen we dan ook onze aanwezigheid op de BNH bijeenkomsten invullen’.

Meer weten over de Rabobank Regio Den Haag? Ga naar DEZE LINK.

#netwerk #haaglanden #business #verbinden #nieuwepartner

Rabobank Regio Den Haag

Harry Wientjens | Richard van Maurik | Maurice Mooiman

Terug naar home