Profile Project BV nieuw premium lid

‘Met ruim dertig jaar ervaring, kennis, servicegerichtheid en teamspel zorgen we voor menige, nieuwe werkomgevingen die we binnen budget, op de afgesproken dag en turn key opleveren’, aldus een overtuigende Marc de Vries, eigenaar van Profile Project die via partner Hassan Tagi van ShowBird kennis heeft gemaakt met Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Een passende netwerkclub met interessante leden en leuke bijeenkomsten, waar ik graag onderdeel van uitmaak’, aldus De Vries die per heden dan ook als premium lid van BNH is toegetreden. Welkom Marc!

Marc de Vries licht in het kort toe: ‘We zijn expert in kantoor- en projectinrichting. We maken werk- en ontmoetingsplekken die inspireren en echt werken. Als totale projectinrichter zijn we van betekenis in elke fase. Van advies over de noodzakelijke ruimten, tot het ontwerp, de daadwerkelijke bouw, de volledige inrichting en een rimpelloze oplevering. Ons doel is om een werkelijke fit tussen de behoeften van de gebruikers en de identiteit van de organisatie te realiseren’.

 

Foto: Marc de Vries van Profile Project, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

 

‘En het netwerk is voor ons ook van belang,’ vervolgt De Vries. ‘Voor Hassan Tagi (ShowBird) hebben we onlangs een mooi project uitgevoerd en zijn kantoor mogen herinrichten. Hij vertelde mij vol enthousiasme over BNH. Ik zie dan ook uit naar de komende bijeenkomsten van BNH’.

Meer weten? Ga naar www.profileproject.nl of neem direct contact op met Marc de Vries.

Profile Project BV

Einsteinlaan 12 | 2289 CC Rijswijk |info@profileproject.nl | Tel: 070-3909590

Terug naar home