Nieuw premium lid Ariyana Arsala: ‘Afvallen hoeft zeker geen lijden te zijn’

Het was even schrikken voor Leonard van Spronsen en Steven Corijn van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Het toetreden van Diëtistenpraktijk Samen Sterk van onderneemster Ariyana Arsala binnen ons netwerk als nieuw premium lid, zou best wel eens kunnen betekenen dat bij velen het roer omgaat: slank, fit en gezond’, aldus een lachende Van Spronsen. Welkom Ariyana!

Dat betekent natuurlijk niet dat de komende bijeenkomsten van BNH in het vervolg qua food & drinks zullen bestaan uit alléén maar gezonde gerechten én dranken. ‘Een netwerk zonder biertje, wijntje en bitterbal is voor ons op dit moment nog steeds een ietwat utopische gedachte’, aldus Corijn. Van Spronsen vervolgt: ‘Maar de activiteiten van ons nieuw premium lid Ariyana laten wel zien dat balans vinden tussen lekker en gezond eten en drinken voor veel mensen relevant is. Dus zijn we zeker benieuwd naar de inbreng van Ariyana Arsala die met Diëtistenpraktijk Samen Sterk het bewustzijn van gezonde voeding en leefstijl kan stimuleren. Want een goede gezondheid is uiteindelijk nog altijd het belangrijkste wat er is’.

Foto onder: onderneemster Ariyana Arsala, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Ariyana Arsala is zeker géén onbekende in de voedingswereld. ‘Met een team van meerdere gespecialiseerde diëtisten over heel Nederland, die voor hun vak staan, zijn we gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Wij inspireren mensen op gedragsverandering d.m.v. een nieuwe kijk te geven op het afvalproces door balans te vinden tussen lekker eten en gezond eten. Ik leer mijn cliënten niet alleen om te genieten van eten, maar ook bewuster te eten. Op die manier bereiken ze een gezondere leefstijl. Daarbij hoeft afvallen zeker geen lijden te zijn’, verklaart Arsala die van origine geboren is in Kabul, Afghanistan en op 12-jarige leeftijd met haar moeder en broertjes gevlucht is naar Nederland.

Tot slot Leonard van Spronsen nogmaals glimlachend: ‘De toetreding van Ariyana Arsala zal mogelijk primair binnen het ledennetwerk van BNH zorgen voor een positieve gedragsverandering in voeding. Maar zeker ook het ondernemersverhaal van Ariyana past prima in het verbinden en delen van kennis en netwerk, waar wij als BNH – netwerk voor staan’.

Meer weten over onderneemster Ariyana Arsala? Ga naar www.samen-sterk.com of neem contact met haar op via info@samen-sterk.com Uiteraard kun je Ariyana ook ontmoeten op één van de komende bijeenkomsten van BNH.

Terug naar home