Karlijn van Vliet treedt toe tot partnergroep CEES Advocaten

In het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) blijven soms de positieve ontwikkelingen bij specifieke leden wel eens onderbelicht, terwijl er volop mooi nieuws te melden valt. Zo ook bij premium lid Cees Advocaten, waar frequent BNH-bezoekster Karlijn van Vliet vanaf dit jaar is toegetreden tot de partnergroep van CEES Advocaten. Karlijn, van harte gefeliciteerd!

Karlijn van Vliet heeft rechten gestudeerd in Leiden en is sinds 1 januari 2013 als advocaat werkzaam bij CEES Advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het insolventie- en ondernemingsrecht. ‘In middelgrote faillissementen fungeer ik regelmatig als curator. Daarnaast adviseer ik bedrijven in moeilijkheden én procedeer ik regelmatig voor en tegen curatoren over faillissementsrechtelijke vraagstukken, aansprakelijkheid van bestuurders en zekerheidsrechten’, aldus Karlijn van Vliet in een toelichting over haar specialisatie.

Foto: Karlijn van Vliet (l) tijdens de kerstlunch van BNH bij LEEF hier naast Diana Boer

Naast haar werkzaamheden als curator en adviseur van bedrijven in moeilijkheden, behartigt Karlijn de belangen van ondernemers. Dit doet ze onder andere op het gebied van het ondernemings- en huurrecht. Karlijn is de huisadvocaat van een aantal vastgoedondernemers. Deze klanten staat Karlijn met haar persoonlijke en praktische aanpak bij in uiteenlopende zaken op het gebied van het huurrecht. Karlijn heeft de Grotius specialisatieopleiding Financieringen en Zekerheden afgerond. Zij is lid van de Vereniging voor Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA). Zij publiceert ook over de ontwikkelingen in haar vakgebieden.

Meer weten over Karlijn van Vliet van CEES Advocaten? Ga naar DEZE LINK.

#netwerk #premiumleden #ontwikkelingen #haaglanden #business

Terug naar home