Aftrap 2024 geslaagd bij partner Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp

Rabobank Regio Den Haag nieuwe partner van BNH!

De hotelbar van Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp was speciaal voor deze gelegenheid nog ingericht als een sfeervolle kerst- en oud & nieuw locatie, waarbij de Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Happy New Year Wishes 2024’ van Business Netwerk Haaglanden (BNH) een geslaagde en verbindende aftrap bleek met de ruim 130 bezoekende gasten.

De inwendige mens werd uitstekend verzorgd met de vele diverse hapjes & foodgerechten in combinatie met o.a. de heerlijke wijnen van Activin van de aanwezige Gino de Boer (Hofstede Meerzigt). Gastheer Ted van der Valk en zijn team hadden weer mooi uitgepakt met een sfeervol ingerichte hotelbar, heerlijke live-muziek, prachtige kerstdames voor de sfeerfoto’s en twee toiletdames. De speciaal ‘verzorgende’ toiletdames moesten ervoor zorg dragen dat het toiletmoment van de gebruikers op een gepaste manier werd uitgevoerd. Uiteraard bracht dit de nodige hilarische en humoristische (schrik)momenten met zich mee.

Foto: niet alleen Leonard van Spronsen sprak met zijn nieuwjaarsspeech alle aanwezigen verbindend toe, maar ook Ted van der Valk (l) benadrukte in zijn woorden de kracht van het netwerk van BNH met Van Spronsen als verbindende factor.

Tijdens de Nieuwjaarsspeech van Leonard van Spronsen van BNH werd er eigenlijk vooruit gekeken op een verbindend 2024. ‘Laten we proberen om in 2024 door verbinding of we elkaar wellicht nóg ietsje beter kunnen helpen. Een mooi streven, want uiteindelijk is daar BNH voor bedoeld: het faciliteren van verbinding in ondernemend Haaglanden’, aldus Van Spronsen die daarbij het glas hief op een gelukkig 2024.

Ook mochten Leonard van Spronsen en Steven Corijn het nieuwe partnercontract met de Rabobank Regio Den Haag ondertekenen. Met een aantal mooie woorden van Harry Wientjens onderstreepten Wientjens en Richard van Maurik de partnersamenwerking met BNH. ‘Bij een krachtig netwerk, zoals BNH binnen de bedrijvigheid in onze regio zijn wij graag nog nauwer betrokken’, aldus een lovende Wientjens. Het partnercontract werd dan ook door de aanwezigen met een luid applaus ontvangen.

Het bleef nog lang gezellig aan de Gildeweg te Nootdorp, waarbij de verbinding uiteraard niet ontbrak. Kortom, een mooi moment om het netwerkseizoen 2024 in Haaglanden van een glanzende herstart te voorzien.

 

Terug naar home