Linneweever kiest voor Marketing Groeitraject Dutch Marketing Academy

Verbindingen binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) resulteren regelmatig in mooie samenwerkingen. Zo ook BNH-premium lid Opticien Linneweever die op zoek was naar een sterkere online profilering, waarin ze zelf de regie kunnen nemen en op een praktische manier in dit proces begeleid zouden worden. ‘En laten we dit nu precies kunnen bieden binnen het Marketing Groeitraject van onze Dutch Marketing Academy’, aldus Petrouschka van Loon die met het bedrijf al jaren partner is van BNH.

‘Het gaat natuurlijk niet zomaar’, aldus Ernest Linneweever die zich maar al te goed realiseert dat groei in online succes de nodige aandacht en kennis vraagt. ‘We willen met onze prachtige zaak in Wateringen ook online beter vindbaar worden en zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat we te veel afhankelijk zijn van externen hebben we ervoor gekozen om een collega hiervoor bij te scholen en dat paste perfect in de aanpak van het Marketing Groeitraject van de Dutch Marketing Academy’.

Foto: een tevreden Ernest Linneweever (l) met Petrouska van Loon van de Dutch Marketing Academy

Dagmar Bol werkt al langere tijd als opticien en marketeer bij Linneweever en wilde zich graag nader verdiepen in de wereld van online marketing. Petrouska van Loon vertelt over de match: ‘Met het Groeitraject van de Dutch Marketing Academy hebben we een traject dat naadloos aansluit op de behoefte van Linneweever. Dagmar krijgt de benodigde theorie, kan de praktijkopdrachten uitvoeren op het bedrijf van Ernest en wordt door ons gecoacht. Zo wordt het vak van een marketing expert geleerd en leveren wij praktische en toepasbare handvatten’.

Ernest Linneweever is content over deze samenwerking. ‘Wij zijn blij met deze begeleiding en dit brengt onze organisatie écht verder. Een aanrader voor iedere MKB-bedrijf en organisatie dat online wil groeien’, besluit de Wateringse ondernemer tevreden.

Meer weten over de Dutch Marketing Academy? Ga dan naar www.dutchmarketingacademy.nl of neem direct contact op met Petrouska van Loon via 070-7635495.

Terug naar home