Girlpower Radio nieuw premium lid BNH

Dat bestaande leden nieuwe leden aanbrengen binnen het netwerk is een mooi gegeven. Mario Seffelaar van Jumbo had al verschillende keren aan Monique Kriek – CEO van Girlpower Radio – aangegeven dat deelnemen aan het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) een uitstekende manier is om nieuwe verbindingen te realiseren. Seffelaar legde het voor aan Leonard van Spronsen van BNH, waarna de toetreding werd bekrachtigd. Welkom Monique!

Met ruim honderdduizend luisteraars per maand timmert GirlPower Radio vanuit de Haagse Binckhorst hard aan de weg. Mannen zijn meer dan welkom bij het radiostation. ‘We draaien ook boybands en Top 40-muziek, maar het is wel onze missie dat vrouwelijke artiesten meer aandacht krijgen’, zegt Kriek. ‘Daarnaast zijn wij een platform voor beginnende bands en muzikanten’.

Monique Kriek vervolgt en glimlacht: ‘We zijn wellicht het eerste radiostation dat niet vanuit een typisch mannenbastion ontstaan is. We omarmen de kracht en energie van vrouwelijke artiesten. GirlPower Radio is ontstaan vanuit een frisse en inclusieve benadering. Hier draait alles om het vieren van vrouwelijke muziek en het creëren van een opwindende sfeer voor luisteraars, waarbij muzikale herinneringen als ook nieuwe aankomende hits centraal staan’.

Foto: Monique Kriek, nieuw premium lid van BNH hier naast ’tipgever’ en BNH-lid Mario Seffelaar

GirlPower Radio is overal ter wereld te beluisteren via de GirlPower app, Girlpowerradio.nl en via DAB (Digital Audio Broadcast) in de Randstad. ‘Alle moderne auto’s kunnen deze digitale DAB-zenders ontvangen. Doel is om nog groter te worden de komende jaren en opkomende bandjes op weg te helpen. Nu al wordt GirlPower Radio wereldwijd beluisterd’.

GirlPower Radio zet zich ook op andere gebieden in voor vrouwen. Zo is de zender onder meer hoofdsponsor van ADO Den Haag Vrouwen en de jeugdopleiding voor vrouwen van de Haagse voetbalclub. ‘Hiervan ken ik Mario Seffelaar en in onze gesprekken tipte hij mij de kracht van het netwerk van BNH. Vandaar dat wij graag aansluiten’, eindigt Kriek die pleit voor meer waardering en betere betaling van vrouwen in de sport.

Meer weten over GirlPower Radio? Ga naar www.girlpowerradio.nl of neem direct contact op met Monique Kriek.

 

Terug naar home