Dé groenspecialist uit Haaglanden nieuw premium lid!

Thomas van der Veen van Van der Veen Groenprojecten: ‘Kwaliteit, vakkennis en liefde voor het vak’

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is Van der Veen Groenprojecten aangesloten als nieuw premium lid bij Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Leuk om nu ook een speler in de groenvoorziening te hebben in onze club. Thomas is voor diverse leden geen onbekende en maakt graag onderdeel uit van BNH’, aldus Leonard van Spronsen van BNH. ‘Voor mij is het leuk en nuttig om mijn netwerk in de regio te onderhouden en te versterken’, vertelt Thomas van der Veen over zijn aansluiting bij het netwerk. Welkom Thomas!

Dat Van der Veen Groenprojecten niet zomaar een groenvoorziener is, blijkt wel uit de verhalen en referenties vanuit diverse BNH-leden die al gebruik maken van zijn dienstverlening. ‘Tevreden referenties daar doen we het voor. Kwaliteit, vakkennis en liefde voor ons vak. Daar draait het bij ons om’, aldus Van der Veen die samen met ruim vijftien collega’s in de Haaglandse tuinen actief is. ‘We realiseren exclusieve en hoogwaardige tuinen en daarvoor werken wij uitsluiten met gediplomeerd en gecertificeerd personeel. Mensen met vakkennis, maar zeker ook met hart voor hun werk. Met moderne en professionele machines zorgen wij voor persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze projecten’.

Foto: Thomas van der Veen van Van der Veen Groenprojecten, nieuw premium lid van BNH

Van der Veen groenprojecten is een modern bedrijf gevestigd in Den Haag. Thomas Van der Veen: ‘Onze projecten lopen uiteen van het realiseren van tuinen bij particulieren, tuinen en buitenruimtes bij kantoor- en bedrijfspanden tot het aanplanten van hele woonwijken. Ook werken we voor architecten, vastgoedbeheerders, gemeenten en overige overheidsinstellingen. Kortom, we zijn dé groenspecialist van de regio Haaglanden’.

Meer weten over de groenspecialist binnen BNH? Ga dan naar www.groenproject.nu of ontmoet Thomas van der Veen op één van de komende bijeenkomsten van BNH.

Van der Veen Groenprojecten | Prisma 20, 2495 AR Den Haag | Tel: 070-3201428 | E-mail: info@groenproject.nu

Terug naar home