Business Kringen vieren kerst met Exterus!

Exterus nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH)!

Terwijl Paul Roeten samen met Evert Roeten een duidelijke en inzichtelijke presentatie verzorgden over hun bedrijf Exterus, was de kogel reeds door de kerk. De ruim 50 aanwezige business kringleden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) waren getuige van de contractondertekening van het partnership tussen de beide partijen. Paul Roeten nam met inspirerende ondernemerstaal de aanwezigen mee in de ontwikkeling en de toekomst van Exterus. ‘Met Exterus zijn we eigenlijk een one-stop shop service voor bedrijven met internationale medewerkers en kennismigranten in Nederland. Ons dienstenpakket breidt steeds verder uit, wat deels ook onze groei verklaart’.

Het bleek een gezellige kerstlunch die Exterus als gastheer in samenwerking met BNH organiseerde bij het Delfste Restaurant LEEF van eigenaar en BNH-partner Duco Rob van DesktopTowork. Afgeladen vol heette het toen Leonard van Spronsen van BNH de aftrap gaf. Een een welkomstwoord met een korte review, de insteek naar 2024 en uiteraard de introductie van een aantal nieuwe (kring)leden in combinatie met heerlijke, shared dining gerechten bleken uiteindelijk de ingrediënten van een mooie netwerklunch’.

Foto: Paul Roeten (l) tijdens zijn presentatie over Exterus

‘We waren natuurlijk al lid van deze sterke business club en we intensiveren graag onze verbinding met de club. Het is mooi hoe de verschillende leden met elkaar kennis en netwerk willen delen. Iets wat ons allemaal sterker maakt’, aldus Evert Roeten over het 3-jarig partnercontract. Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH waren verheugd met de ondertekening. ‘Bedrijven en ondernemers zoals Exterus passen prima in ons netwerk. Juist met elkaar kijken hoe je de dagelijkse uitdagingen het hoofd kunt bieden, maar vooral ook informeel en prettig met elkaar netwerken is zeker een aspect waar Exterus ruim aan bijdraagt’, licht Van Spronsen toe.

Foto: Paul Roeten (l), Leonard van Spronsen (BNH) en Evert Roeten tijdens de contractondertekening

Meer weten over Exterus?  Ga naar www.exterus.nl of neem contact op met Evert Roeten en/of Paul Roeten.

Terug naar home