Bovelander Investments BV nieuw premium lid

Het ondernemerschap lijkt Ian Bovelander met de paplepel ingegoten te zijn. Maar Bovelander is zeker géén ‘standaard’ ondernemer. ‘Ik ben zelf heel vroeg als zzp’er freelance gaan werken. Daar heb ik veel van geleerd, maar ik heb ook onnodig veel hobbels meegemaakt. Deze ervaring gebruik ik nu in mijn ondernemerschap, waarbij ik eigenlijk breek met ‘het gewone’. En daarom denk ik heel goed te passen bij Business Netwerk Haaglanden (BNH), waarbij ik mijn kennis en netwerk kan delen’, aldus Bovelander die vanaf heden als premium lid van BNH te boek staat. Welkom Ian!

‘Als ondernemer met Bovelander Investments BV ben ik actief binnen twee ondernemingen, namelijk bij consultancybureau RedPack Innovators en Service applicatie SmartFix. Bij Redpack – die ik samen met compagnon Dennis Wustefeld run – helpen wij organisaties bij data innovatie en groei. We proberen een cultuur te creëren, waarbij ambities van onze mensen centraal staan, waardoor innovatie makkelijk en toegankelijker wordt. Wij zijn sterk in het combineren van slimme softwaren met getalenteerde mensen’, licht Ian Bovelander toe.

Foto: de ambitieuze Ian Bovelander, nieuw premium lid van BNH

Bovelander probeert het dus ánders te doen. ‘We zijn innovators’, glimlacht de ondernemer die samen met Wustefeld in 2020 RedPak Innovators startte. ‘Gespecialiseerd in advies en projecten rondom data. Van mening dat digitaliseren een oplossing is voor veel uitdagingen van nu. Daarbij hebben we het niet zo op het traditioneel baas-werknemer bedrijf, maar proberen meer een clubhuis te zijn. Een plek voor ondernemende mensen met innovatie in hun DNA. En waar we successen boeken door samenwerking’.

Meer weten? Neem direct contact op met Ian Bovelander. Voor informatie over RedPack Innovators ga naar www.redpackinnovators.nl en voor informatie over SmartFix naar www.smartfixrepairs.nl

#welkom #nieuwpremiumlid #businessnetwerkhaaglanden

 

Terug naar home