Trotse opening ‘Beso by Simonis’ achtste restaurant van familiebedrijf Simonis

Het was een groots feest gisterenavond. De familie Simonis had niks aan het toeval overgelaten. Food en drinks met volop entertainment, waarna het nieuwe restaurant ‘Beso by Simonis’ spectaculair geopend werd in de naastgelegen visafslag die was omgetoverd tot feestlocatie.

Alain Simonis bedankte met een knipoog nog eens de gemeente, die wel heel veel tijd nodig had gehad om de laatste vergunningen te regelen maar hierdoor had hij meer tijd om het concept van Beso te optimaliseren. ‘We zijn er echt helemaal klaar voor om jullie te ontvangen’. Een luid applaus volgde.  Uiteraard had de familie niks aan het toeval overgelaten. Heerlijke food en drinks uiteraard met volop entertainment.

De opening van het achtste restaurant van familiebedrijf Simonis in Scheveningen onder de naam Beso by Simonis was groots. Aan het roer staat Naomi Simonis (26) die onder supervisie van broer Alain Simonis, de dagelijkse leiding op zich zal nemen. ‘De naam, die ‘kus van Simonis’ in het Spaans betekent, is in lijn met de keuken. In onze nieuwe zaak worden namelijk authentieke Spaanse gerechten geserveerd, maar dan in een nieuw jasje’, aldus een enthousiaste Naomi Simonis.

Foto: Een trotse Naomi Simonis (met microfoon) met aan haar rechterzijde een trotse Alli Simonis tijdens de opening van ‘Beso by Simonis’

Na de successen van Catch en Encore brengt Simonis met Beso nóg een internationale keuken naar Scheveningen. ‘Het pand is gebouwd naast de visafslag. In datzelfde gebouw zit ook de KNRM, aan de voorkant wij, Simonis. Het restaurant dat een internationale uitstraling heeft, bevat honderdzestig zitplaatsen binnen en het terras honderdtwintig. Op de begane grond bevindt zich een grote open keuken waar mensen aan kunnen zitten’, aldus Alli Simonis, die onderdeel uitmaakt van het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Uiteraard ontbrak Leonard van Spronsen van BNH dan ook niet tijdens de opening om de felicitaties over te brengen.

Het bleef nog lang onrustig aan de Scheveningse haven.

Meer weten over ‘Beso by Simonis’? Ga naar www.beso-bysimonis.nl

 

Terug naar home