Ondernemersgala Den Haag 2024 op zaterdag 23 maart, kick-off op woensdag 20 december

UITNODIGING: Winterse kick-off Ondernemersgala Den Haag op woensdag 20 december vanaf 16.30 uur

Dat de tijd voorbij raast, bewijst de nieuwe, komende datum van het Ondernemersgala Den Haag alweer. Op zaterdag 23 maart 2024 vindt in het Atrium van het Stadhuis in Den Haag een nieuwe editie plaats.

‘Vorig jaar stond met ruim 300 bezoekers het gemeentehuis in ‘vuur en vlam’, aldus Peter Boelhouwer, boegbeeld van de Haagse evenementensector en partner van Business Netwerk Haaglanden. ‘Het Ondernemersgala Den Haag biedt ons een unieke manier om geld in te zamelen voor Haagse goede doelen. Met het doel een bijdrage te kunnen leveren aan de Haagse samenleving, brachten we een verscheidenheid aan ondernemers samen om geld in te zamelen. Sindsdien selecteren we jaarlijks één à twee goede doelen met een concreet project dat wij kunnen steunen’, verklaart Boelhouwer die als Haags evenementenbureau met DB Evenementen al sinds jaar en dag verbonden is als productie-, en organisatiepartner aan het Ondernemersgala. ‘Samen met het bestuur, met o.a. voorzitter Marjolein de Jong, penningmeester Dennis Werkman en bestuurslid Richard van Maurik zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de productie van de komende editie, de eerste tafels zijn al verkocht en ook de goede doelen zijn weer bepaald’.

Foto: Peter Boelhouwer hier tijdens de Pré-Kerstmeeting van BNH afgelopen week samen met steun en toeverlaat Desirée Boelhouwer, BNH ambassadeur André van Herk en kringlid Michiel Ceha.

UITNODIGING: Winterse kick-off van het Ondernemersgala Den Haag op woensdag 20 december vanaf 16.30 uur!

Peter Boelhouwer nodigt het netwerk alvast uit voor deze kick-off. ‘Graag kijken we met ondernemend Den Haag onder het genot van een warme glühwein en heerlijke flammküchen uit de foodtruck van ROC Mondriaan, alvast vooruit naar editie 2024. We maken de goede doelen bekend in aanloop naar de kerst’, licht Boelhouwer toe. ‘Leuk om te zien dat vele BNH-leden zich inmiddels hiervoor hebben aangemeld’.

Sowieso zijn het drukke tijden voor Peter Boelhouwer en zijn team. Dankzij de inspanningen van DB Evenementen en partners is de aankomst van Sinterklaas in Scheveningen ook dit jaar weer een heerlijk spektakel geworden. Peter Boelhouwer vervolgt: ‘Daaropvolgend realiseren we met de organisatie van de Royal Christmas Fair op het Lange en Korte Voorhout een productie wat inmiddels niet meer weg te denken is uit onze Haagse Kerstsferen. Zeventien dagen lang puur Kerstgenot voor jong en oud’.

Ook aanwezig zijn tijdens de Kick-off op woensdag 20 december van 16.30 – 18.30 uur in Bar München op de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout te Den Haag? Meld je dan aan via DEZE LINK.

 

Hopelijk tot 20 december!!

 

 

Terug naar home