Geslaagde winterse aftrap in de Uithof!

Tijdens het bedrijfsbezoek van Business Netwerk Haaglanden (BNH) aan de Uithof gisterenavond, bleek de veelzijdigheid van het sport- en evenementencentrum de ruim 85 deelnemers weer te verrassen. ‘De Uithof bestaat onder meer uit een half overdekte 400-meter-kunstijsbaan, twee overdekte 30 x 60 meter ijsbanen, een 177 meter lange indoor skihal, een indoor kartcircuit, een in-, en outdoor klimhal, een fitnessaccommodatie, wintersportwinkels en diverse horecafaciliteiten alsmede een evenementencentrum,’ aldus Linda Scheepmaker die namens de Uithof lid is van BNH.

De aftrap gisterenavond werd verricht door Leonard van Spronsen van BNH.  Met daarbij een warm welkom voor de deelnemers met glühwein en apfelstrudel, wat goed in de smaak viel. Van Spronsen nam even de moeite om een aantal nieuwe leden zich te laten voorstellen. ‘Altijd belangrijk om even te weten wie hier voor de eerste keer aanwezig zijn’, vertelde Van Spronsen geduldig. Nieuwe leden Nick Geurse, Ernest Linneweever, Nigel Stok en Jelle van der Hoeven stelden zich in het kort voor, waarna marketing manager Rodi Grootscholten de mogelijkheden van de Uithof toelichtte. En dat bleek gelijk het startschot te zijn van een heerlijke avond die uitstekend was voorbereid door Linda Scheepmaker en haar team…..

Foto: ’the game is on’ tijdens de snowgames onder aanvoering van Daniel Smits (l) en Claudio Bolman (r)….

In diverse groepen werden de verschillende activiteiten opgestart onder deskundige begeleiding. Op en top teambuilding én verbinding tijdens de snowgames, curling en het lasergamen, waren hiervan het resultaat. Jimmy Huijbers, John Roozeboom, team Claudio Bolman en team Ernest Linneweever gingen er met de prijzen vandoor die beschikbaar door De Uithof waren gesteld. Maar uiteindelijk viel iedereen in de prijzen met de gezellige apres ski bar de Gletsjer. Food & drinks werden volop geserveerd met als hoogtepunt een heerlijke, originele, winterse Walking Dinner. In rap tempo werd de ene na de andere winterkost gepresenteerd.

Bekijk hier de foto’s

Een geslaagde avond in een prachtig en mooi Haags sport- en evenmentencentrum. Ideaal voor élk bedrijfsuitje. Meer weten? Neem contact op met Linda Scheepmaker.

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Tel: 070-3599122

 

Terug naar home