Eindejaarsevent BNH levert ruim 12.000 euro voor het goede doel op

Necdet Arslan uitgeroepen tot BNH-netwerker van het jaar

Wat een prachtige avond op de Haagse evenementenlocatie Arc Avenue, van Steven van der Toorn en manager Dave Fisser. Met een geslaagde Pré-kerst bijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden (BNH) bleek het volle bak op het Haags festijn. Een gezellige avond met gelijkgestemden, waarbij entertainment, food & drinks maar vooral verbinding centraal stonden.

Met de muzikale klanken van Captain Midnight en natuurlijk Dave Fisser, werd eigenlijk de avond in stijl afgesloten. Daarvóór was het welkomstdrankje inclusief diner met een georganiseerde quiz voor de aanwezigen al de revue gepasseerd. Met Stichting Ambulance Wens van de aanwezige Kees Veldboer als gekozen goed doel, werd een mooi bedrag bij elkaar gespeeld via de speciaal voor BNH ontworpen quiz van QuizX Events onder leiding van Liam Joy Niemeijer.

De partners & leden van BNH stonden centraal in de quiz waar iedereen – via het eigen mobieltje – aan mee kon doen. Niemeijer kwam met uitdagende vragen, een grote dosis humor en een snel spelverloop met diverse, visuele effecten van hoge kwaliteit. Iedereen was dan ook gebrand op een goed resultaat’, aldus Van Spronsen die met de leden in totaal ruim 12.000 euro ophaalden. ‘Een mooi bedrag voor Stichting Ambulance Wens’.  Waar de vijf hoogste scorende personen met een leuke prijs van Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp & Hofstede Meerzigt er vandoor gingen, was tafel 12 de tafelwinnaar van een VIP Tafel ‘A walk Downtown, voor 8 personen op 31 mei 2024.

Foto: de winnaars van de tafelprijs met vlnr. Karlijn van Vliet, Chris Dingemanse, Cathy Noordermeer (ook overall winnaar), Wesley van Heugten, Annely van Overeem en Ronald Bakker.

Vóór het quizfestijn van start ging werd – tijdens de traditionele speech van Leonard van Spronsen – de BNH-netwerker van het jaar bekend gemaakt. Winnaar van vorig jaar Leo van den Nouweland droeg het stokje over aan Necdet Arslan van ANL IT. ‘Een terechte winnaar, van iemand die enorm gegroeid is in het netwerk en een ware ambassadeur van BNH is gebleken’, aldus het juryrapport van deze verkiezing.

Het bleef nog lang gezellig aan de Maanweg te Den Haag……

Alle foto’s op de website, geproduceerd door fotograaf Richard Mulder

 

 

Terug naar home