Van Heugten Tours ook komende drie seizoenen vervoerspartner ADO Den Haag

Twee partners van Business Netwerk Haaglanden hebben deze week besloten om hun samenwerking te verlengen. ADO Den Haag en Van Heugten Tours tekenden een overeenkomst die zal gelden tot medio 2026 en die van het vervoersbedrijf een belangrijke strategisch partner van de club maakt.

Het vanuit Nootdorp opererende touringcarbedrijf verzorgt al enkele jaren het busvervoer voor de eerste selectie van de mannen en de vrouwen, maar ook van de jeugdteams. Daarnaast ondersteunt het touringcarbedrijf bij diverse maatschappelijke activiteiten van de club. De vervoerspartner is daarnaast trotse bezitter van een Sky Lounge in het Bingoal Stadion.

Foto: Wesley van Heugten (l), Tim van Heugten (Van Heugten Tours) en Natascha van Grinsven-Adminiraal (ADO Den Haag) tijdens het tekenmoment

Het partnerschap tussen ADO Den Haag en Van Heugten Tours is een match te noemen. Dit komt onder meer vanwege de gezamenlijke ambities om voor het hoogst haalbare te gaan en daarbij duurzaamheid centraal te stellen. Van Heugten Tours is toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf onderneemt meerdere activiteiten om de ecologische footprint te minimaliseren. Zo rijden de vervoersmiddelen van Van Heugten op fossielvrije HVO-brandstof. Hiermee wordt de CO2-uitstoot met maar liefst 90% verlaagd. “Daarnaast hebben we de doelstelling om in 2030 al het vervoer CO2-neutraal uit te voeren om op die manier bij te dragen aan de klimaatdoelen van de EU”, aldus commercieel directeur Wesley van Heugten.

Algemeen Directeur van ADO Den Haag Natascha van Grinsven-Admiraal is verheugd: “Van Heugten Tours is van grote waarde voor onze club. Niet alleen door het verzorgen van het vervoer van al onze teams, maar ook vanwege de maatschappelijke betrokkenheid. Als Strategisch Partner staat Van Heugten Tours altijd paraat voor de club en worden wij ondersteund bij diverse maatschappelijke activiteiten die wij ondernemen. Wij zijn trots dat we langer kunnen samenwerken met dit toonaangevende vervoersbedrijf uit de regio.”

Van Heugten Tours

Van Heugten Tours geeft vandaag het vervoer van morgen vorm, door tot op het kleinste detail invulling te geven aan duurzame en innovatieve vervoersoplossingen op maat en streeft ernaar om alle verwachtingen (intern en extern) ruimschoots te overtreffen. Iedere dag weer.

Meer informatie vindt u op www.vanheugtentours.nl

 

 

 

Terug naar home