‘Stichting Ambulance Wens’ doel van het jaar 2024 Business Netwerk Haaglanden

Nadat in 2023 Stichting Lotje als goed doel bestempeld werd binnen de gelederen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) is het dit jaar de beurt aan Stichting Ambulance Wens.  Directeur Kees Veldboer werd hierover – dankzij de bemiddeling van Roberto Lagas en Vanessa Lagas van Pixel Zebra – geïnformeerd door Leonard van Spronsen namens BNH.

Leonard van Spronsen over deze keuze: ‘We krijgen veel aanvragen van goede doelen. Hoe graag we ook willen, we kunnen er maar een aantal honoreren. Daarbuiten zijn we een business club, die geen focus heeft op goede doelen, hoewel leden het wel leuk vinden om af en toe een steentje bij te dragen. Voor Stichting Lotje hebben we het afgelopen jaar activiteiten, zoals een Kerstuitje, Skatekamp, Week van Lotje, Kidsfestijn kunnen financieren door het inzamelen van gelden. In 2024 dus voor Stichting Ambulance Wens. Niet alleen met financiële gelden, maar ook zetten we de stichting met regelmaat ‘in the picture’ en zullen er ook bij gelegenheid handjes geboden worden. Verschillende ondernemers gaven dan ook acte de présence bij de Week van Lotje. Kortom, ook de verbinding is van belang’.

Foto (vrnl): Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wens, het BNH-goede doel van 2024 hier samen met Vanessa Lagas (PixelZebra), Robert Lagas (PixelZebra) en Leonard van Spronsen (BNH)

Onlangs werd er kennis gemaakt met Kees Veldboer van de Stichting Ambulance Wens. ‘Kees is zoon van oprichter Kees Veldboer die helaas in juli 2021 plotseling aan een hartstilstand is overleden. Zijn zoon zet het nu verder’, aldus Robert Lagas die de stichting warm heeft aanbevolen bij BNH. Kees Veldboer jr is er blij mee en trots op: ‘Veel Hagenaars, Hagenezen en Haaglandens maken gebruik van onze stichting om een laatste wens voor familieleden, vrienden of collega’s te laten vervullen. Met regelmaat zie je dan ook de speciale ambulances van de stichting rijden’.

Op 23 november tijdens de BNH-Dinnershow kunnen de leden kennis maken met Stichting Ambulance Wens en uiteraard met Kees Veldboer zelf.

Over Stichting Ambulance Wens Nederland

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Meer informatie via www.ambulancewens.nl

 

Terug naar home