Nieuwe fase BNH-premium lid Zon-Comfort!

Dat veranderingen binnen bedrijfsvoeringen op verschillende manieren plaatsvinden binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) brengt ook premium lid Zon-Comfort – al jaren trouw verbonden aan het netwerk – in een nieuwe fase. Eigenaar Marcel van Dongen heeft inmiddels het stokje overgedragen aan nieuwe eigenaar Jelle van der Hoeven.

‘Geen klus op het gebied van zonwering te gek’, geeft de ervaren Van Dongen aan. ‘Ik was al een tijdje bezig om het stokje over te dragen bij Zom-Comfort en in Jelle heb ik een waardige opvolger gevonden. Jelle is tevens eigenaar van Jelle Home Style met winkels in o.a. Den Haag en ’s-Gravenzande. Kortom, Jelle kent de klappen van de zweep’, licht Van Dongen zijn uittreding toe.

Foto: Marcel van Dongen (r) met Jelle van der Hoeven, nieuwe eigenaar van Zon-Comfort

Zon-Comfort, gevestigd aan de Gildestraat in Naaldwijk is voor Jelle van der Hoeven geen vreemde partij. ‘Buiten het feit dat ik al in het werkgebied werkzaam ben, weet ik dat het team van Zon-Comfort inmiddels ontwikkeld is tot een professionele partij in het adviseren over o.a. onderhoud aan grotere zonwering installaties en het uitvoeren van dit onderhoud ervan. De werkwijze en aanpak past prima binnen onze filosofie’, aldus een enthousiaste Van der Hoeven.

‘Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat men mij vanaf heden niet meer in het BNH-netwerk ziet’, lacht Marcel van Dongen. ‘Integendeel, ik kom graag naar de bijeenkomsten wanneer ik kan en ik blijf dan ook graag verbonden als lid en ambassadeur van dit sterke, uitgebreide Haaglanden netwerk’.

Meer weten over Zon-Comfort? Ga naar www.zon-comfort.nl of ontmoet Marcel van Dongen én Jelle van der Hoeven komende dinsdag tijdens het bedrijfsbezoek bij De Uithof!

 

Terug naar home