Partner ADO Den Haag op oorlogssterkte in KKD

‘Terechte 4-1 winst tegen Jong AZ’

Dat voetbal in het netwerk van Business Netwerken een belangrijke rol speelt, bewijst het jarenlange partnerschip van Business Netwerk Haaglanden (BNH) met ADO Den Haag. Onlangs werd dit partnership met een periode van drie jaren wederom verlengd, waarbij beide partijen zich inzetten om elkaars netwerk en activiteiten te versterken. ‘Voetbal werkt verbindend, dus ook bij ons. Buiten de diverse netwerkbijeenkomsten proberen we ook onze bijna 200 leden met regelmaat te interesseren voor ADO Den Haag’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH die hierbij betrokken zijn.

Hagenees én ADO-supporter Van Spronsen is blij dat de transferperiode weer even gesloten is: ‘ADO Den Haag is weer op oorlogssterkte en heeft met trainer Darije Kalezic gisteren tegen Jong AZ een terechte overwinning geboekt. De stad Den Haag droomt en verdient een club op het hoogste niveau en dat moet ook gewoon de doelstelling zijn’, verduidelijkt de supporter Van Spronsen. Meer BNH-leden zijn al jaren verbonden met ADO Den Haag, zoals Avonturia, Van Heugten Tours, Eye-C Multimedia en Dijksman & Kruiper. ‘Gisteren stond bijvoorbeeld op het scorebord boven de score de naam van sponsor en BNH- Premium lid Exterus vermeld. Dat vinden we mooi. Zo werkt het’.

Foto onder: het scorebord van ADO Den Haag tijdens ADO Den Haag – Jong AZ met een terechte score en een mooie sponsor Exterus van Evert Roeten en Paul Roeten.

‘Wij ook’, verklaart Evert Roeten enthousiast. Roeten komt graag bij ADO Den Haag. ‘Buiten het sponsoren van de club zijn we ook gewoon voetballiefhebber. Het is ook leuk om meerdere mensen uit het BNH-netwerk hier tegen te komen’. ‘Uiteraard inclusief de derde helft’, vult broer Paul Roeten aan die met hun bedrijf Exterus bedrijven helpen met de tewerkstelling van internationale medewerkers, expats of kennismigranten, door het regelwerk en de risico’s uit handen te nemen.

Kortom, ook dit seizoen wenst Business Netwerk Haaglanden trainer en selectie veel succes op weg naar (hopelijk) de hoogste divisie. En voor de partners/leden van Business Netwerk Haaglanden die ook een wedstrijd willen meemaken in het Bingoal Stadion, stuur een e-mail naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl

 

 

 

Terug naar home