Ontwikkelingen bij BNH-partner Wittebrug volgen elkaar snel op….

Dat Wittebrug niet stil staat in haar ontwikkeling is al langer bekend. Sinds het ondertekenen van het driejarige partnercontract met Business Netwerk Haaglanden (BNH) van een aantal maanden geleden (zie foto onder, red.), lijken de ontwikkelingen elkaar snel op te volgen. ‘Je zou bijna denken dat het in verband staat met elkaar’, lachen Daniel Smits van Wittebrug en Arno van Hattem van Wittebrug Lease die met Daan Lemmers regelmatig aanwezig zijn op de bijeenkomsten van BNH.

Daniel Smits licht een aantal veranderingen in het kort toe. ‘Besloten is dat de DAVO Groep vanaf heden verder onder de naam Wittebrug gaat. Beide bedrijven behoorden al tot dezelfde holding. De afgelopen jaren is er intensief samengewerkt en van daaruit is de behoefte ontstaan om onder één naam verder te gaan’.

Foto: Arno van Hattem, Leonard van Spronsen (BNH), Daniel Smits en Daan Lemmers onlangs tijdens de ondertekening van het partnercontract tussen Wittebrug en BNH

Vorige week nam Wittebrug de contracten van Motorhuis over. Het bedrijf werd daarmee de nieuwe Opel-, Citroën- en DS-dealer in Den Haag. ‘Deze merken voerden we nog niet. In het verleden was het wel al Opel- en Citroën-dealer. Wittebrug neemt alleen de inventaris en de huur van het Motorhuis pand in Den Haag over. Hier wil Wittebrug Hyundai voeren’, aldus Smits.

Tot slot werd bekend gemaakt dat Wittebrug Auto-Service Van der Velden in Zoetermeer overneemt. Alle 26 werknemers gaan mee met de overname. Auto-Service van der Velden is een servicedealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Cupra en verkoopt occasions. ‘Met deze overname kunnen we onze klanten in Zoetermeer nog beter van dienst zijn en kunnen we de huidige klanten van Van der Velden een breder producten- en dienstenaanbod bieden’, verklaart Emiel van Egmond, algemeen directeur van Wittebrug, in een toelichting.

Daniel Smits tot slot: ‘Kom gerust langs op één van onze locaties. Of neem contact op met mij of Arno of Daan om de vele mogelijkheden op het gebied van mobiliteit te bespreken. De koffie staat klaar’!

Met deze veranderingen heeft Wittebrug ook een nieuwe website gelanceerd met een vernieuwde identiteit en de mogelijkheid om alle producten en diensten te kunnen ontdekken. Zie  www.wittebrug.nl

 

 

 

 

 

Terug naar home