Geslaagde ‘gouden’ partnerbijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden in historisch Delft

Wat een prachtige stad is Delft! Dat werd gisteren zicht- en voelbaar tijdens de door Business Netwerk Haaglanden (BNH) georganiseerde partnerbijeenkomst in de prachtige, oude stad. Met de gouden fietsen als ‘wapen’ en het zonnetje volop schijnend, bleek de fietstour van Cycle and the City een gouden greep. Raymond Lier en Sylvester van Oel excelleerden met hun passie voor gouden fietsen en stuurden twee groepen BNH-partners de historische stad in….

En daarbij beschikt Delft aan een keur van prachtige historische kerken en gebouwen. Leonard van Spronsen van BNH verwelkomde alle deelnemers. Iedereen mocht een Gouden Fiets bestieren. Met de goudgele aanwijzingen en verhalenbundels van Van Oel en Lier, maakten de partners fietsend kennis met de diverse parels van de stad. Van Willem van Oranje tot Mojo-oprichter Berry Visser…..

Foto: een tussenstop van de 1e groep bij het befaamde Il Tartufo in Delft met o.a. Bart Jan Smittenaar, Hassan Tagi, Patrick Vierhout, Leonard van Spronsen, Ard Haan, Stella van Houten, Peter Boelhouwer, Daniel Smits, José van Dalen en Dirk-Jan Lambooy

Na een dorstlessende aftrap bij De Delftse Biertuin werd het vervolg ingezet bij Restaurant Leef aan de Markt 3. Eigenaar Duco Rob – tevens eigenaar van BNH-partner DesktopTowork – had met zijn team voor een fantastische atmosfeer zorg gedragen in combinatie met heerlijke shared-diner food, waar geen eind aan leek te komen. Gecombineerd met heerlijke wijnen – en aangevuld met korte pitches, verhalen, anekdotes en vooral humoristische opmerkingen van de partners zélf – leek het alsof aan de avond géén einde kon komen. Maar met een flinke nadrink werd dan toch rond 23.00 uur uiteindelijk de finish bereikt van een zeer geslaagde bijeenkomst.

Rest Business Netwerk Haaglanden om speciaal Raymond Lier en Sylvester van Oel van Cycle and the City te bedanken (een aanrader voor wie een fietstour in Delft/Den Haag wil organiseren) en uiteraard Duco Rob en Rins Bune die samen met ‘toezichthouder’ Max Kersbergen de zaakjes uitstekend voor elkaar hadden. Nogmaals dank!

      

Terug naar home