Team Kooijman uit Haaglanden slagvaardigst team tijdens Golfdag 2023!

Wisselbeker 2023 echter wederom naar Zeeland…..

En dan was het weer zover….. afgelopen donderdag 24 augustus. Terug van vakantie met de jaarlijkse Golfdag 2023 bij Crayestein Golf op het programma. De weersvoorspelling beloofde weinig goeds, maar dat bleek achteraf gelukkig een misvatting. Ietwat plakkerig vanwege de warmte, maar zeker heerlijk weer voor het golfen, waardoor in totaal 120 leuke, interessante leden vanuit het netwerk een gezellige en verbindende golfdag op Crayestein Golf konden beleven.

Dat Danny van de Velde de uiteindelijke winnaar Ronald Dekker de wisselbeker overhandigde, mocht de pret niet drukken voor de overige deelnemers. Ook dit jaar was Business Netwerk Zeeland (BNZ) het scherpst, zodat de wisselbeker wederom een jaar in Zeeland bivakkeert. De sterke Haaglandse afvaardiging van Business Netwerk Haaglanden (BNH), zorgde in alle geledingen voor een krachtig deelnemersveld, waarbij tijdens de prijsuitreiking verschillende BNH’ers in de prijzen waren gevallen. Voor wat betreft de beste teamprestatie, bleek het team met Wouter Kooijman, Ernest Linneweever, Edwin Beekman en Arjan van Sliedregt het slagvaardigst. En dit werd beloond met – hoe toepasselijk – een VIP-arrangement van BNH-partner ADO Den Haag.

Foto: het slagvaardigste team van de Golfdag 2023 uit Haaglanden met (vlnr) Edwin Beekman, Ernest Linneweever, Wouter Kooijman en Arjan van Sliedregt.

Golfdag 2023 was dus weer een geslaagd succes. Met de golfballen van Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp in the pocket werd het een gevarieerd programma met een sterk deelnemersveld. Op hole 1 stond – met sponsoring van Caminada Notarissen met John Roozeboom – een heerlijk glaasje champagne met een oester klaar, speciaal voor deze gelegenheid geserveerd door Roxanne Willemse (Audax Renewables Netherlands) en op hole 10 was het genieten van heerlijke sushi met een cocktail, aangeboden door Restaurant KITA met Barry Van Wilgenburg. Dit viel dan ook zeker in de smaak. Maar ook de ruim 25 personen die deelnamen aan de golfclinic konden genieten van een heerlijke middag. Afslaan en wedstrijdje putten onder begeleiding van twee professionals, zorgde ervoor dat de eerste golftalenten zich alweer aandienden……

Kortom, een geslaagde golfdag. Binnenkort alle foto’s op de website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

 

Terug naar home