Caminada Notarissen gaat voor goud!

Komende donderdag 24 augustus barst de strijd los tijdens de traditionele Golfdag van Business Netwerken bij Crayestein Golf in Dordrecht. En daar is natuurlijk Business Netwerk Haaglanden (BNH) zeer sterk vertegenwoordigd. ‘Alles eraan doen om dit jaar de cup mee te nemen naar Haaglanden’, lacht Leonard van Spronsen van BNH tijdens de voorbereiding.

Dat de voorbereiding al enige tijd aan de gang is en de golfdag leeft, bewijst het feit dat met regelmaat een groep ‘in training’ is tijdens de zondagochtendronde op Golfbaan Ockenburgh. ‘Beetje training, beetje ontspanning en dan heerlijk sportief een balletje slaan’, aldus Van Spronsen, die dit met regelmaat doet met partners en leden van BNH.

 

Foto: John Roozeboom van Caminada Notarissen tussen Marjan van Berkel (l) en Leonard van Spronsen vorig jaar tijdens de prijsuitreiking van de golfdag 2022.

 

Een golfdag zoals donderdag is géén golfdag zonder de verschillende sponsoren. Ook dit jaar sponsort Ted van der Valk van Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp de golfballen. Zonder andere sponsoren tekort te komen, is Caminada Notarissen, gevestigd aan de Haagweg in Rijswijk deze keer ook één van de hole sponsors. John Roozeboom kijkt er al naar uit. ‘Vorig jaar was het geslaagd. Uiteraard ga ik dit jaar voor goud’, lacht hij. ‘Gezien het uitgebreide deelnemersveld doe ik graag namens Caminada Notarissen iets extra in de sponsoring. Vandaar de sponsoring van de hole, waarbij oesters en champagne genuttigd kunnen worden. Dat hoort er nu eenmaal een beetje bij’, verklaart Roozeboom die al jaren notaris én partner van het notariskantoor is.

Caminada Notarissen behoort tegenwoordig al jaren tot de grotere zelfstandige notariskantoren in Nederland. Als notaris heeft John Roozeboom veel contacten met ondernemers. ‘Ondernemers hebben meer nodig dan alleen een akte. Als ondernemerszoon begrijp ik dat. Juridische kennis praktisch toepassen, dat levert een stukje meerwaarde op en geeft mij plezier in mijn vak. En uiteraard is zo’n golfdag leuk en ontspannend, maar vooral ook uitstekend voor de verbinding met ondernemers. Vandaar dat we graag wat extra’s willen doen voor het netwerk’, besluit Roozeboom.

Wordt John Roozeboom donderdag 24 augustus dit jaar wél de winnaar van de wisselbeker? Stay tuned…..

 

 

Terug naar home