Bruuk. nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Het is de afgelopen jaren vaker voorgekomen dat bestaande (premium) leden gewoon meer willen doen en zich uitvoeriger willen laten zien binnen het netwerk. Een upgrade van het lidmaatschap is daarvoor een mooie gelegenheid. Zo ook Keesjan de Bruijn, die zich steeds meer is gaan thuis voelen in het BNH-netwerk. ‘Het netwerk inspireert mij. Voor mij een reden om de diepte verder op te zoeken en met alle plezier bekrachtig ik dit met het partnerschap voor ruim drie jaren’, aldus de jonge, enthousiaste ondernemer die zich met Bruuk. danig profileert. Welkom nieuwe partner!

‘Dat ik me bij BNH thuis voel, blijkt wel uit deze upgrade. Wij groeien sterk en onze groeiambities passen uitstekend bij het partnership bij BNH. Ik kijk er naar uit om nog meer ondernemers kennis te laten maken met Bruuk.’, verklaart Keesjan. Met Bruuk. zorgen we ervoor dat ondernemers zorgeloos kunnen ondernemen, voornamelijk door onze diensten payrolling en uitzenden. Maar ook steeds meer door er te zijn als HR-partner voor ondernemers en bedrijven. Daar leggen wij de focus op en zijn we goed in’.

Foto: het heugdelijk tekenmoment tussen Bruuk. en BNH met Keesjan de Bruijn (l) en Leonard van Spronsen!

Leonard van Spronsen van BNH sprak van een feestje tijdens de ondertekening van het partnercontract dat beide partijen t/m 2026 aan elkaar verbindt bij Bruuk. op kantoor. ‘We juichen de toetreding als partner van Keesjan toe. Met genoegen hebben we in het totaal verbouwde en vergrootte kantoor de bubbels en gebak genuttigd om deze nieuwe verbintenis te vieren. Bruuk. is al actief deelnemer van de Business Kring Diamant, maar wilde graag meer doen binnen het netwerk. En daar zijn we natuurlijk blij mee’.

Tot slot Keesjan De Bruijn: ‘Ik vind het leuk om op donderdag 26 oktober de gastheer te zijn van deze Business Kring. Ook in zo’n Kring zie ik volop mogelijkheden om van elkaar te leren en kennis te delen. Ik merk dat ik graag met andere ondernemers optrek, actief bezig ben en kennis(sen) op doe. Daarnaast heeft BNH mij ook al wat klanten gebracht, dus ook dat is mooi meegenomen’.

Meer weten over Bruuk.? Ga dan naar www.bruuk.nl of contact direct met Keesjan de Bruijn via keesjan@bruukhrm.nl

 

Terug naar home