Grootse verbouwing afgerond bij BNH-partner BP Kerkhof!

Jan Paul Kerkhof gastheer gezamenlijke BNH business kringen op 13 juni met gastspreker Jan van Halst

Je zult eigenlijk Jan Paul Kerkhof niet altijd op de voorgrond zien treden bij bijeenkomsten van BNH. Het feit dat Kerkhof aan de Binkhorst te Den Haag al jaren flink aan de weg timmert, is echter niet ongezien geweest aan de dagelijkse vele passanten bij zijn pompstation en wasstraten. Jan Paul Kerkhof heeft op 12.000 vierkante meter een tankstation (25 pompen) met twee autowascentra (Mc Wash) in Den Haag en één in Rijswijk

Vanaf heden is zijn grootse verbouwing aan de Binckhorst afgerond. ‘De BP Kerkhof Shop is helemaal gemoderniseerd met een uitgebreide keuken waar dagelijks verse broodjes en snacks bereid worden. Het assortiment van de BP Shop is aangepast en in het restaurant gedeelte kun je op je gemak een kopje koffie drinken en genieten van diverse foodproducten’, aldus een trotse, LinkedIn-loze Jan Paul Kerkhof.

Foto: BNH-partner Jan-Paul Kerkhof voor de verbouwde BP Kerkhof Shop!

Op 13 juni is Kerkhof gastheer van de gezamenlijke business kringen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op de locatie van BNH partner Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp. ‘Het belooft een interessante lunchbijeenkomst te worden. Als partner van BNH deel ik graag met mijn netwerk, want ik vind BNH een nuttige én gezellige business club waar je als ondernemer op je plaats bent’, vult Kerkhof tot slot aan.

BP Kerkhof & Zn is gevestigd aan de Binckhorstlaan 100 in Den Haag.

Tel. 070-3473504 | E-mail: info@kerkhof.com | www.kerkhof.com

Terug naar home