25-jarige bestaan DGA Adviseurs feestelijk bezegeld bij Encore!

Het werd letterlijk een memorabele dag gisteren voor ondernemer Jeroen van Lunen van DGA Adviseurs in Den Haag. In het Scheveningse Encore by Simonis werd het 25 jarige bestaan van DGA Adviseurs – kringlid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) gevierd in het bijzijn van familie, klanten en relaties. En uiteraard mocht BNH daarbij niet ontbreken met Leonard van Spronsen en Steven Corijn die acte de présence gaven.

Een afvaardiging van de BNH Business Kring Zilver zorgde eveneens voor aanwezigheid en verraste de Haagse ondernemer met een leuk geschenk. Tijdens de gezellige borrel – met heerlijke hap – vlogen de felicitaties voor Jeroen van Lunen om de oren. Niet meer dan terecht, daar Van Lunen met DGA Adviseurs inmiddels een begrip onder Haagse ondernemers is geworden. Al vele jaren is hij een rots in de branding voor velen als het aankomt op hypotheken, risico-inventarisaties, verzekeringen en pensioenen.

Foto: een delegatie van de Business Kring Zilver met Jeroen van Lunen (geheel rechts) met o.a. Rolien van Groeningen, Diana Boer, Marjet Groenleer, Cock van Hulst en Houda Berrada.

 

‘Ik hou het kort’, aldus een glimlachende Van Lunen tijdens zijn daadwerkelijke, korte toespraak voor de aanwezigen. Een bewijs dat Van Lunen niet graag op de voorgrond treedt maar op aangeven van zijn zoon kon hij hier niet omheen. ‘Ik ben wel blij én trots dat ik met alle aanwezigen hier vanavond het 25-jarige bestaan mag vieren van mijn bedrijf’. En uiteraard vergat Van Lunen zijn laatste ontwikkeling niet te melden: de strategische samenwerking met Soderberg & Partners.

Jeroen van Lunen licht deze samenwerking nogmaals toe: ‘Söderberg & Partners zal met terugwerkende kracht een minderheidsaandeel nemen in DGA. Ik zit nog vol met goede ideeën voor de toekomst. Met dit partnership neem ik de stap om DGA als label door te ontwikkelen en nog sterker neer te zetten in de markt. De sterke reputatie en expertise van het team van CEO Ronald Goldman van Söderberg & Partners op het gebied van financieel advies en vermogensbeheer, vormen een waardevolle aanvulling op onze niche expertise in het adviseren van DGA’s. Samen kunnen we onze klanten een nog betere service en op maat gemaakte oplossingen bieden’.

Meer weten over DGA Adviseurs? Ga naar www.dga.nl of contact met Jeroen van Lunen via jeroen@dga.nl.

Terug naar home