Savarin excelleert in geslaagde Voorjaarslunch Business Netwerk Haaglanden

En daar was tie toch hoor….. het Haagse voorjaarszonnetje afgelopen dinsdag 16 mei op het terras bij Savarin te Rijswijk. De ongeveer honderd partners & leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) bleven trouw onder het Haagse zonnetje het welkomstdrankje en amuse nuttigen als aftrap van de jaarlijkse voorjaarslunch. Waarna de weg naar binnen volgde…..

En wederom met dank aan Jeroen Derks van House of Caviar, die wederom heerlijke kaviaar beschikbaar stelde. Eigenaar Patrick van Zuiden van Savarin had daarbij met het team niets aan het toeval overgelaten. Het met tafelindeling ingerichte restaurant bleek een uitstekende locatie om de aanwezigen te behagen met heerlijke gerechten & verbindende momenten.

En ook deze keer kwamen de verbindingen wederom tot ontplooiing. Soms met een beetje hulp van elkaar, maar een mengelmoes van het zien en spreken van ‘oude’ bekenden en het ontmoeten van nieuwe relaties, werkt iedere keer weer inspirerend. Uiteraard waren de intermezzo’s door Leonard van Spronsen van BNH tijdens het netwerkgeweld ook weer volop aanwezig.

Foto: Leonard van Spronsen van BNH tijdens een intermezzo van de geslaagde Voorjaarslunch 2023

Van Patrick van Zuiden over zijn locatie & menu tot aan Karin Meier van GI Travel over de komende BNH-Hamburg business trip. Ook Bruce Kalloe van Value2U nam ons mee in zijn ondernemersmissie om werkgeverslasten (succesvol) terug te vorderen. Nieuw lid Rick van Mil van de Tuinderij stelde zich voor en José van Dalen nam het woord als nieuwe commercieel directeur van partner ShowBird. Robert Medenblik van partner Hubbel confronteerde de aanwezigen met de komende zero-emissie gebieden per 1 januari 2025, maar gaf daarbij direct de Hubbel logistieke oplossing aan. Rins Buné van partner DesktopTowork, Bart-Jan Smittenaar van partner I am Luigi en de heren van Cycle and the City – Sylvester van Oel en Raymond Lier – die hun groeiplannen deelden én hun upgrade van het BNH-lidmaatschap bekend maakten – zorgden eveneens voor applaus uit de zaal.

Met dank aan het team van Savarin en uiteraard House of Caviar blikken we namens Business Netwerk Haaglanden terug op een geslaagde Voorjaarslunch.

Met de data van 13 juni (gezamenlijke business kringen), 28 juni (Captains Diner met Directeuren in 010) en 24 augustus (jaarlijkse golfdag) in gedachten, werd de lunch rond 14.00 uur naar tevredenheid afgesloten en konden alle deelnemers hun werkzaamheden hervatten.

Benieuwd naar de foto’s? Ga naar DEZE LINK!

Terug naar home