Food Festival Zoetermeer op zaterdag 17 en zondag 18 juni

Het belooft een écht kwaliteitsevenement te worden op zaterdag 17 en zondag 18 juni op het terrein van Hofstede Meerzigt, lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Gastheren Alain Adriaanse en Sermad Wartan slaan samen met Bert de Boer en Gino de Boer met de bedrijven Hofstede Meerzigt, Brasserij 1640 , Activin en The Wine List de handen ineen met een groots, zomers evenement: Food Festival Zoetermeer!

Adriaanse en Wartan zullen op allerlei manieren zorgdragen voor een kwaliteit aan food & drinks. ‘Op ons terrein (Buytenplaets Meerzigt) kan iedereen op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni genieten van verschillende culinaire gerechtjes in combinatie met heerlijke wijnen en zomerse Cocktails’, licht Alain Adriaanse toe. Sermad Wartan is enthousiast: De kaartverkoop is ínmiddels gestart, dus wees er op tijd bij, want vol is vol’.

Foto: de voorpret voor 17 en 18 juni van het Food Festival Zoetermeer voor Alain Adriaanse (l) en Sermad Wartan is reeds begonnen.

‘Op het terrein ontvang je onder genot van muziek en entertainment twaalf verschillende gerechtjes, waaronder een glaasje Cava, een Oester, gerechtje met Tonijn, Dutch Yellowtail Kingfish, Procereur van het  Livar varken, Carpaccio van het MRIJ Rund, Beenham van het spit, Smokey Zalm, Kogelbiefstuk, Geconfijte Eendenbout, Patatje Runderstoof  en een ijsje’, verduidelijkt chef-kok Adriaanse.

Over de heerlijke wijnen en zomerse cocktails die onder leiding van maitre/sommelier Sermad Wartan geschonken worden, kan Wartan uren praten. ‘Het belooft een waar genot te worden met een mooi aanbod van diverse wijnen van over de hele wereld. Absoluut de moeite waard om dit op 17 en/of 18 juni te komen proeven bij ons bij Hofstede Meerzicht’, lacht de ervaren Wartan sympathiek toe.

Meer weten en/of tickets boeken? Ga naar https://www.hofstedemeerzigt.nl/foodfestivalzoetermeer

 

Terug naar home