Ook DesktoptoWork schittert met driejarig partnercontract met Business Netwerk Haaglanden

Nadat de inkt van de handtekeningen van het nieuwe partnercontract van Hubbel met Business Netwerk Haaglanden (BNH) nauwelijks opgedroogd was tijdens de afgelopen meeting ‘New members meet the partners’, was het tevens hét moment om voor DesktoptoWork eveneens te schitteren met een nieuw partnercontract met BNH. En zo geschiedde…..

Duco Rob en Rins Buné waren namens DesktoptoWork aanwezig tijdens het ontbijt. Rob ondertekende met genoegen het eveneens driejarig partnercontract met BNH. ‘We zijn nu enige tijd aangesloten bij de club en het bevalt ons goed. Een mooie manier om dit te bekrachtigen met het partnership om uiteindelijk onze samenwerking te verdiepen’, aldus de CEO van het bedrijf. ‘Dit heeft al geresulteerd in het organiseren van het Cybersecurity Event op 14 april samen met Canon Business Center Den Haag en BNH, waarbij ‘Wie is de Mol’ winnaar Daniel Verlaan als gastspreker aanwezig is’.

Foto onder: Duco Rob (l) en Leonard van Spronsen van BNH tijdens het ondertekenen van het nieuwe partnercontract

Rins Buné gaf tijdens het heerlijk verzorgde ontbijt door Capriole Cafe in het kort aan waar DesktoptoWork voor staat. ‘Wij geloven dat in deze continu veranderende wereld ICT makkelijker kan. Als ICT-middelen binnen een bedrijf niet goed werken, kan dit zorgen met zich meebrengen. Een georganiseerde werkplek van elke medewerker bevordert de productiviteit binnen een onderneming. Snel kunnen werken is in de digitale wereld heel gewoon geworden. Dit moet natuurlijk ook veilig kunnen’, lichte Buné toe die verantwoordelijk is voor de commerciële activiteiten van het in Den Haag gevestigde bedrijf.

Meer weten over DesktopTowork? Ga naar www.desktoptowork.com of neem contact op met Duco Rob of Rins Buné.

(Redactie: aanmelden voor het Cybersecurity Event op 14 april kan nog via DEZE LINK)

Terug naar home