Luden Den Haag middelpunt van geslaagd Haags directeurendiner!

Wat was het gisterenavond weer een waar genoegen om ruim 100 deelnemers tijdens het Dineren met Directeuren van Business Netwerk Haaglanden (BNH) te ontmoeten bij Luden Den Haag. Op het terras schoven de eerste gasten al snel aan, maar binnen hadden Petra Velthuijsen en Kirsten van Steenbergen niets aan het lot overgelaten met een uitstekende gastvrije diner, waar uiteraard ook eigenaar John Prins bij aanschoof.

Na het welkomstwoord van Leonard van Spronsen van BNH was het de beurt aan John Prins om de gasten welkom te heten. Hij was blij om de groep van BNH te ontvangen: ‘Fijn dat jullie er zijn en dat op deze manier verbinding tot stand komt’, aldus de Haagse horecaondernemer die tijdens zijn moment ook nog even het nieuwtje verklapte dat vanaf heden Petra Velthuijzen als aandeelhouder was toegetreden. Velthuijzen nam het woord en stipte de diverse mogelijkheden die Prins Horeca te bieden heeft nog even aan.

Foto: volle bak tijdens het Dineren met Directeuren van BNH bij Luden Den Haag

Het diner, de vele gesprekken en uiteraard ook de diverse verbindingen zorgden voor een aangename sfeer. Kringlid Daniel Smits vierde zijn verjaardag op deze avond wat uiteraard met de nodige zang en taart begroet werd.

Kortom, een geslaagde avond aan het Plein in Den Haag. Het bleef nog lang gezellig….

 

 

Terug naar home