Geslaagd Cybersecurity Event smaakt naar méér!

‘Dat de veiligheid van bedrijven steeds meer op de proef gesteld wordt door een toenemende dreiging van cyber aanvallen, was eigenlijk al helder. Met een geweldige spreker wilden we samen met Canon Business Center en Business Netwerk Haaglanden (BNH), een duidelijk en mooi verhaal overbrengen rondom het onderwerp cybersecurity’, aldus Duco Rob van DestktoptoWork die samen met Dennis Mulder de organisatie op zich had genomen van het Cybersecurity Event gistermiddag aan de Loire te Den Haag. En zo geschiedde met een smaak naar méér….

Dennis Mulder van CBC Den Haag was gastheer van het evenement en had alles tot in de puntjes verzorgd. ‘Door corona konden we ons pand nog niet eerder laten zien aan de leden van BNH, dus nu was het een mooie gelegenheid om samen met DesktopToWork dit Cybersecurity Event hier te organiseren’, aldus de manager van de Haagse regio van CBC. Voor Leonard van Spronsen van BNH was de medewerking eigenlijk vanzelfsprekend: ‘We merken in onze contacten met onze leden dat er angst heerst over dit onderwerp. Gehackt worden, waarbij je bedrijfsvoering stil komt te liggen, is een gevaar. Vele ondernemers weten alleen niet altijd waar nu precies te beginnen met hun aanpak’.

Foto: Rins Buné van DestkopTowork loopt het programma door van het geslaagde Cybersecurity Event van gisterenmiddag op kantoor bij CBC Den Haag

Rins Buné van Desktoptowork gaf samen met Dennis Mulder het ‘startschot’ van het evenement, waar ruim veertig ondernemers op af waren gekomen. Met gastspreker en cybersecurityexpert Daniël Verlaan werden de ogen inzake ‘hacken’ geopend. Ademloos werd er geluisterd naar de duistere kanten van het internet. ‘Het is mij zelfs twee jaar geleden gelukt om binnen te komen tijdens een geheim online overleg van de ministers van Buitenlandse zaken’, aldus de winnaar van de laatste editie van het bekende TV-programma ‘Wie is de Mol’. Een krachtig verhaal met een duidelijke boodschap.

Tot slot gingen Jeroen Melis van Cisco en Marc Goossens van NT-ware Systemprogrammierung nog in op verschillende, mogelijke beveiligingssystemen en hoe je je kan indekken tegen cyberaanvallen. Waarna rond 16.00 uur het startsein werd gegeven voor de borrel, waarbij onder het genot van food & drinks de eigen ervaringen over dit onderwerp rap van de tong kwamen.

Alle deelnemers ontvingen een goodiebag met daarin onder andere een boek van gastspreker Daniel Verlaan. Namens BNH kijken we terug op een geslaagd evenement en danken wij DesktoptoWork en CBC Center voor de prettige samenwerking…..

 

Terug naar home