De Tuinderij nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden

Toen Rick van Mil van De Tuinderij in aanraking kwam met Business Netwerk Haaglanden (BNH) had hij direct het juiste gevoel. ‘Het ongedwongen karakter in verbinding en het samenkomen via leuke en interessante bijeenkomsten sprak mij gelijk aan’, aldus Van Mil, die met De Tuinderij een uit de hand gelopen hobby van oud-eigenaar Joop van Mil inmiddels heeft omgedoopt in een ware speeltuin voor volwassenen in De Lier. En vanaf heden aldus nieuw lid van BNH….welkom Rick!

Complete, unieke uitjes, alles onder één dak. Rick van Mil licht toe: ‘Op de grens van Midden-Delfland en het Westland (De Glazen Stad) zijn we, midden in de polder en langs het water, gevestigd. Gezien de toename van reserveringen werd de locatie groots opgezet. Vandaag de dag beschikken we over vele unieke hilarische activiteiten waarmee we iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag bezorgen. Op ‘De Wurft’ kan men diverse spelen doen en rondstruinen door het museum met tal van oude brommers & nostalgische bezienswaardigheden. In de huiskamers (jaren 60/70 stijl) kunnen mensen terecht voor een hapje en een drankje. Alles op één locatie’.

 

Foto: Rick van Mil (r), nieuw lid van BNH hier met Leonard van Spronsen

En uiteraard bracht Leonard van Spronsen van BNH een bezoekje aan De Tuinderij. ‘Je weet eigenlijk niet wat je meemaakt. Het is ideaal voor een groepsuitje, jubileum, teambuilding, verjaardag, vrijgezellenfeest of voor een zakelijke bijeenkomst. Een solextour door het Westland, plankgas door de kas, een kever tour, een e-kickbike tour, levend tafelvoetbal, sumoworstelen. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken en De Tuinderij biedt het. Echt de moeite waard om eens langs te gaan’.

Meer weten? Ga naar www.detuinderij.nl

De Tuinderij

Van Wijklaan 2 | 2678 NJ De Lier | E-mail: info@detuinderij.nl

Terug naar home