Hubbel Stadslogistiek nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden!

Voor Robert Medenblik is de upgrade naar partner bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) een logisch gevolg van de positieve ontwikkeling waar beide organisaties zich in bevinden. ‘Het netwerk van BNH is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en levert allerlei kansen op. En met Hubbel spelen we o.a. in op de toenemende mate van mobiele overlast in onze stad Den Haag. Kortom, we zijn blij met onze overeengekomen partnership’, aldus Medenblik die zowel eindbaas is bij Hubbel als bij Mondial Van der Velde Verhuizingen. Ook is Medenblik actief als voorzitter van VNO-NCW regio Den Haag.

Tijdens het netwerkontbijt ‘New members meet the partners’ van BNH bij Capriole Cafe afgelopen week, gaf Medenblik tijdens de ondertekening van het partnercontract nog een korte toelichting inzake Hubbel. ‘De stad gaat vanaf 2025 in stapjes meer en meer op slot voor voertuigen op fossiele brandstoffen. In 2030 moet de hele milieuzone emissievrij zijn. In Den Haag staan wij met zijn allen meer stil dan in andere steden. Er is dus nog veel te winnen. Door het reduceren van ritten, komt er meer ruimte vrij in de openbare ruimte. Elektrisch transport in en rond de stad, halen en brengen van leveringen, opslag aan de rand van de stad en order fulfilment. Bij ons hoeven ondernemers zich daar geen zorgen meer over te maken en kunnen zich weer vooral richten op hun klanten. In de wetenschap dat ze bijdragen aan een beter bereikbaar en leefbaarder Den Haag’.

 

Foto: Leonard van Spronsen (l) en Robert Medenblik tijdens de ondertekening van het nieuwe partnercontract tussen BNH en Hubbel Stadslogistiek tijdens de ontbijtbijeenkomst van 22 maart jl.

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH zijn blij met de nieuwe partner. ‘Het is duidelijk dat Hubbel dé oplossing is voor stadslogistiek. En met de nauwere betrokkenheid van Robert, kunnen ook andere partners en leden gebruik van maken in het netwerk’, aldus Van Spronsen enthousiast. Corijn vult aan: ‘Duurzaamheid en mobiliteit zijn de komende jaren blijvende ontwikkelingen, dus een nadrukkelijkere aanwezigheid van Hubbel past prima binnen het Haagse netwerk’.

Meer weten over Hubbel? Neem contact op met Robert Medenblik of ga naar www.hubbel.nl Of ontmoet Robert op één van onze komende bijeenkomsten…..

 

Terug naar home