Haagse glorie tijdens geslaagd Ondernemersgala Den Haag

Dat het Ondernemersgala Den Haag wederom een succesavond zou worden stond eigenlijk vooraf al vast. Met organisator Peter Boelhouwer en DB Evenementen in combinatie met het bestuur van het Ondernemersgala Den Haag bleek het in het atrium van het gemeentehuis Den Haag zaterdagavond wederom een voltreffer. Met ruim 300 bezoekers stond het gemeentehuis in ‘vuur en vlam’. En natuurlijk was Business Netwerk Haaglanden (BNH) met drie tafels van de partij….

Niet in de laatste plaats door de uitstekende muzikale omlijsting (geboekt via sponsor ShowBird), maar zeker ook door de inzet van het culinaire en gastvrijonderdeel m.b.v. de leerlingen van ROC Mondriaan van Frank Plaatsman en Harrie de Bruijn. De veiling deed daarbij ook weer zijn werk o.l.v. van de gedreven Peter Meefout. De inbreng van BNH met de padelprijs voor 50 personen met Ronald de Boer bleek een voltreffer. Leonard van Spronsen van BNH lichtte de prijs nader toe en uiteindelijk leverde de veiling van dit item maar liefst 18.000 euro (!) op dankzij het eindbod van de familie Ballemaker met Harrie en Marco Ballemaker van Sir Winston in de geledingen. Een bedrag om trots op te zijn! Een mooie bijdrage aan de totale, prachtige opbrengst van ruim 133.000 euro van deze geslaagde avond voor het Ronald MC Donald huis en Stichting Lotje.

Foto: toelichting van Leonard van Spronsen (BNH) over het beschikbaar gestelde padel-veilingitem dat maar liefst 18.000 euro opleverde voor het goede doel.

Verder bleek de avond een ideale gelegenheid om in het Haagse te netwerken en dat zagen we de BNH partners en leden ook uitvoerig doen. Ook ontging het velen niet om de voetjes van de vloer te krijgen met een after-party als sluitstuk van deze editie van het Ondernemersgala Den Haag. Op naar de volgende editie…

Met o.a. Jelle van Paassen, Rins Buné, Bart-Jan Smittenaar, Hassan Tagi, Jacco Goossens, Jimmy Huijbers, Petrouska van Loon, Eric Nijemanting, Mark Buytelaar, Tim van Heugten, Steven Corijn, Greg Pak, Wesley van Heugten en vele anderen….

 

 

Terug naar home