Capriole Café Den Haag uitstekende gastheer ‘New members meet partners’ bijeenkomst

De prachtige locatie én gastvrijheid van Restaurant Capriole Café aan de Binckhorst te Den Haag sprak gisteren boekdelen voor een geslaagde ‘New members meet the partners’. Pascal Ultee – die de door een skiblessure verhinderde Geert-Jan Bouhuis verving – bleek met zijn team een ideale en perfecte gastheer te zijn voor notabene een ontbijt waar ruim 30 personen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op af kwamen.

‘Een mooie gelegenheid om in wat kleinere setting de nieuwe leden wat nader kennis te laten maken met de bestaande partners en andersom’, aldus Leonard van Spronsen die samen met Steven Corijn namens BNH acte de présence gaf. Corijn licht toe: ‘We zien gewoon in een ongedwongen sfeer ontspannende gesprekken ontstaan, waardoor de verbinding automatisch tot stand komt. Daarbij heeft verbinding ook wat tijd nodig en ontwikkelt dit zich stapsgewijs steeds meer en meer’.

Foto: een impressie van de geslaagde ‘New members meet partners’ met Jacco Goossens in een gezellig onderonsje met Marjet Groenleer, Petrouska van Loon en Juliette Boesenach

Pascal Ultee nam de aanwezigen mee in het ontstaan van het familiebedrijf – sinds vorig jaar premium lid van BNH – waar Pascal samen met zus Joyce Ultee eigenaar van is. ‘Inmiddels is de organisatie gegroeid met ongeveer 100 medewerkers met onze vestiging op Ypenburg en in Belgie’, aldus de van origine Zeeuws-Vlaming die zijn restaurantlocatie en bedrijf met een heerlijk ontbijt direct op de kaart zette bij de aanwezigen. ‘Barista cursus, training latte art of een koffie workshop…. Het kan bij ons allemaal, maar ook voor een passende lunch of diner ben je bij ons aan het juiste adres’, aldus een trotse Ultee.

De ondertekening van twee nieuwe partnercontracten van DesktoptoWork en Hubbel was één van de hoogtepunten van deze ochtend. Uiteraard nam Leonard van Spronsen daarnaast de lead om de aanwezigen in het kort te introduceren en het woord te geven. En die lieten zich dat géén twee keer zeggen. In volle glorie kwamen de pitches, korte verhalen en leuke anekdotes uit de hoge hoed.

Al met al wederom een geslaagde, jaarlijkse editie van ‘New members meet the partners’ van BNH. Op naar het volgende event….!

Met dank aan Capriole Café Den Haag – Pascal Ultee (en team) – Geert Jan Bouhuis

Partners BNH: HJF Advocaten – Hoornwijck Groep – BoitenLuhrs – BP Kerkhof – ShowBird  – Main Energie – Sportiff – SocialLane – DB Evenementen – ADO Den Haag – I am Luigi – Van Heugten Tours – Hotel Van der Valk Den Haag Nootdorp – Credion Den Haag – Value2U – Hubbel Stadslogistiek en DesktoptoWork!

Terug naar home