Geslaagd bedrijfsbezoek Business Netwerk Haaglanden bij lid Cemex BV

De specifieke ondernemersvisie die Alex de Graaf aanhoudt, is er eigenlijk eentje van weinig zeggen en veel doen. ‘Het is ongelofelijk maar de groei via onze buy and build strategie qua overnames, komt ons eigenlijk op het pad.  Door goed te luisteren naar je mensen, maar zeker ook naar de omgeving is eigenlijk de toetreding van de OptieGroup uit Zweden relatief onverwacht gerealiseerd’, aldus de CEO van Cemex BV uit Bleiswijk. De Graaf was gisterenavond de uitstekende gastheer bij het bedrijfsbezoek van Business Netwerk Haaglanden (BNH), waar ruim zestig leden op af kwamen.

‘Cemex B.V. is inmiddels een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V. en we zijn een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten’, vertelt Alex de Graaf op geheel eigen wijze. De Graaf werd vooraf gegaan door Leonard van Spronsen van BNH met het openings- en welkomstwoord. ‘Een hartstikke leuke en interessante manier om een kijkje te nemen in de keuken van Alex en zijn team. En tijdens de rondleiding is het ideaal om met elkaar in gesprek te gaan én een inzage te krijgen over de diverse bedrijfsactiviteiten van zijn onderneming’, benadrukt Van Spronsen.

Foto: CEO Alex de Graaf licht de organisatie en de activiteiten van Cemex BV nader toe.

De rondleiding werd in groepen begeleid door Alex de Graaf, Benno Ceelen en Henri Mulder die alle drie een groep het prachtige pand aan de Spectrumlaan lieten zien. De heerlijke ingebrachte catering zorgde voor een hapje en drankje na de rondleiding, waar op BNH wijze weer druk aan de verbindingen gesleuteld werd. Kortom, een geslaagd bedrijfsbezoek bij een mooi en interessant bedrijf.

Foto: in verschillende groepen vond de rondleiding plaats. Hier Henri Mulder (2e links) met Geertjan Bouhuis, Marcus van Beyma, Sander Pronk, Ard Haan, Michiel Ceha, Jochem van Loon, Bart Brouwer en Karin Meier.

Meer weten over Cemex BV? Ga naar www.cemex.nl

 

Voor foto’s van het bedrijvcnbezoek ga naar DEZE LINK!

Terug naar home