Business Netwerk Haaglanden en ADO Den Haag verlengen partnercontract met drie jaren

Naast de heugdelijke uitslag (3-1) gisteravond tegen koploper PEC Zwolle, was het een uitstekend moment om de verlenging van het partnership van Business Netwerk Haaglanden (BNH) en ADO Den Haag te bekrachtigen. In de skybox van partner Van Heugten Tours waren Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH verheugd om de vernieuwde partnerovereenkomst met Jesper van de Bosch, Miriam van Hemert en Edwin Reijntjes te ondertekenen.

Onder toeziend oog van Zwollenaar Jacco Vonhof – voorzitter van MKB Nederland die namens BNH te gast was – en diverse leden van het BNH-netwerk waaronder Wesley van Heugten, Hans Lammertink, Leo van den Nouweland, Marcel van Dongen, Frank Geleijnse, Mark Nuijten, Mark Buytelaar, Peter Boelhouwers en Greg Pak werd de handtekening onder het nieuwe contract geplaatst. ‘De afgelopen drie jaren hebben we reeds op diverse manieren met elkaar samengewerkt en we zien voor de komende jaren opnieuw de mogelijkheden om elkaar te versterken. ‘Het krachtige netwerk van BNH past prima in de doelstellingen van ADO Den Haag, aldus Jesper van den Bosch. Leonard van Spronsen van BNH is eveneens verheugd: ‘Voetbal blijft trekken en het is belangrijk om als voetclub blijvend te communiceren met ondernemend Haaglanden, zeker nu er (nog) in de keukenkampioen divisie gespeeld wordt. Dat vult elkaar aan’.

Foto onder: het feestelijk moment met de verlenging van het driejarig partnercontract

‘Met de betere resultaten onder Dick Advocaat zie je de club alweer in de lift zitten. Wij gaan beiden voor langdurige samenwerking. Er kan gewoon wat moois ontstaan als we kennis en netwerk aan elkaar koppelen. Want daar worden we allemaal beter van’, aldus een tevreden Edwin Reijntjes.

En met de mooie 3-1 overwinning bleef het dan ook nog lang gezellig in het Bingoal Stadion….

Terug naar home