Bevlogen ShowBird directie deelt ondernemerspassie met business kringen BNH

ShowBird…. Wat een uniek en helder platform! De ondernemerspassie van Hassan Tagi spatte ervan af tijdens de gehouden business kringen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) bij start-up ShowBird op kantoor afgelopen week.

Commercieel directeur Jacco Goossens wist met zijn bevlogenheid de rol ‘van fan naar ambassadeur’ overtuigend toe te lichten aan de aanwezigen in de verschillende kringen aan de hand van lunchsessies. ‘We stand nog maar aan het begin van een enorme ontwikkeling van deze start-up’, aldus de enthousiaste Goossens over de kansen van het platform. ‘We zijn géén sprekersbureau. Eigenlijk zijn we een tech-bedrijf. Wij willen het boeken van artiesten doorzichtiger maken. Zowel klant als artiest hebben daar voordeel van. Ons onafhankelijke platform maakt het boeken van acts heel gemakkelijk. Vraag en aanbod worden door ons 1-op-1 bij elkaar gebracht. Het concept is vergelijkbaar met succesvolle sites uit de reiswereld als Booking.com.

Foto van één van de BNH-business kringen met vlnr Jeroen Derks, Jacco Goossens, Leonard van Spronsen, Hassan Tagi, Edwin Beekman en Bruce Kalloe

Hassan Tagi gaf een inzicht in zijn ondernemersloopbaan én passie. Over ShowBird is hij duidelijk: ‘Meer klantgemak is hard nodig. Vraag en aanbod zijn momenteel erg versnipperd en weinig transparant. Meer dan 45 verschillende soorten entertainment vind je op ShowBird. Je weet direct wat een optreden gaat kosten en of de artiest beschikbaar is. Onze geavanceerde zoekmachine helpt je de juiste act te vinden voor zakelijke evenementen, zoals een beurs, congres of bedrijfsfeest. De ontwikkelingspotentie van ShowBird is dan ook enorm, maar er is nog veel werk aan de winkel’.

Meer weten over ShowBird? Ga naar www.showbird.com of neem contact op met Jacco Goossens of Hassan Tagi.

Terug naar home