ANL IT Padel Event van Business Netwerk Haaglanden voor herhaling vatbaar!

Tsja….uit alle gemaakte foto’s van het geslaagde eerste ANL IT| Padel Event van Business Netwerk Haaglanden (BNH) van gisteren in het Plaza Padel Rijswijk illustreert onderstaande foto een aantal succesvolle eigenschappen van het event. Sportief, gezellig, humoristisch maar vooral verbindend. Kortom, een geslaagde eerste editie.

Met sponsor ANL IT in de gelederen – met speciale dank aan Necdet Arslan en Bas Foss – kreeg Leonard van Spronsen van BNH de gemoederen weer aan het lachen tijdens de prijsuitreiking van het geslaagde, sportieve padeltoernooi. Er werd volop 2,5 uur lang gestreden door de ruim vijftig deelnemers om als laatste, uiteindelijk op baan 7 te mogen strijden om de hoofdprijs. De finale werd met verve gewonnen door John Roozeboom, Marjet Groenleer én….jawel Leonard van Spronsen. Wedstrijdleidster Patty Vollebregt van Padel Plaza Rijswijk had de organisatie prima voor elkaar.


Foto: Leonard van Spronsen op dreef gadegeslagen door Necdet Arslan, Marjet Groenleer en John Roozeboom tijdens de prijsuitreiking van het geslaagde padelevent van BNH

De aanmoedigingsprijs – door sommigen ook ‘poedelprijs’ genoemd…. – was ook een welgewilde honorering van de padelorganisatie om aan te geven dat er nog even getraind moet blijven worden om uiteindelijk ook op de beruchte baan 7 terecht te komen. Stephan den Hollander, Rolien van Groeningen en Gregor Pak namen deze prijs dan ook enthousiast in ontvangst.

Uiteraard was er nog volop ruimte om na afloop van het spel met elkaar een gezellige netwerkborrel te nuttigen. En zoals bekend bij BNH werd hier dan ook gretig gebruik van gemaakt. De sportieve prestaties werden even opzij geschoven, waarna het nog lange tijd gezellig bleef onder het genot van heerlijke tapas en drankjes.

Met de sponsoring van ANL IT en daarbij mede ook met de prijzen door Padel Plaza Rijswijk en Allie Simonis werd het al snel duidelijk dat het succes van dit Padel event zeer zeker een vervolg krijgt. Het succes smaakt naar meer en inmiddels komt er snel een datum voor een Padel Clinic (sponsored by Intenza Consulting Group bv – Sander Pronk) en ook het volgend toernooi staat alweer langzaam in de steigers. Kortom, stay tuned!

#events #verbinding #businessnetwerkhaaglanden #sportief

 

Ga HIER naar alle foto’s van het event!

 

Terug naar home